Helgen går mot sitt slut

Hejsan hallå

Helgen gick som vanligt väldigt fort, och söndagar försöker jag att jobba lite med förberedelser inför veckan & planerar in möten m.m. Men nu har jag jobbat klart för idag & vi har packat in i bilen för att fara mot barnens farmor & farfars stuga på fika.

En bild på lite blommor som planterats i krukan till utemöblerna IMG_9009Lavendel är en av mina favoritväxter, tycker de är både fina att titta på & doftar så gott.
IMG_9008

Ett äppelträd har kommit ner i jorden så även ett körsbärsträd och en bärbuske. Mammas rabarber grävde vi land för & så har lökarna från förra planteringar kommit ner i jorden.  Den kommande veckan som kommer ska vi plantera lite hemma i stan , och så är det dags att gräva upp sandlådan. Vi har ju inga barn som tycker det är roligt med den längre, så det växer ju bara ogräs i den. Men det är nästa veckas projekt. Och till dig önskar jag den finaste fortsättningen på denna söndag den 17 maj .

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

:)Tack för receptet och inspirationen ! Jag har länkat till din blogg såklart.

Daries
9 år sedan

Puss puss ❤️❤️

Daries
9 år sedan
9 år sedan

Kul med plantering av körsbärsträd och öppelträd, själv går jag spänt och väntar på att få se om det blir någon frukt på familjeäppelträdet som jag planterade för några veckor sen. Eftersom det är ympat på B9 så ska det ge skörd snabbare än ett vanligt träd och det var fullt med äppelblommor för några veckor sen som jag pollinerade med en pensel.

http://www.diningandcooking.blogg.se

Sofia
9 år sedan

Hej!
Fann din blogg idag då jag letade middagsinspiration. Äter själv mycket vegetariskt och har gått igenom endel av dina recept. Har inte sett att du lagat ärtpesto-pasta! Jag kan ha fel, men skickar ändå receptet till dig ifall att. Superenkelt, supergott!
Mixa gröna ärter (tinade), vitlök och lite olja till en grön pesto. Koka pasta (tycker själv att skruvpasta är bäst, tricolore gör det lite roligare) och när den kylts blanda med peston. Detta går att blanda med massor av olika grönsaker också, fetaost är pricken över i! Även gott att göra morotspasta och zucchinipasta att blanda med iställe för vanlig pasta. Rostade solrosfrön passar också gott.

Nästa inlägg

Veckomatsedel

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x