Vitmålad byrå

 Hej där, 
Jag är i stugan sen igår- Jonathan kommer hit senare i eftermiddag efter jobbet & småttingarna är hos farmor fram tills imorgon. Så vi har massa planer här tills dess, vi ska fixa i trädgården ( så fort det slutar regna)  skruva upp de nya gardroberna & tapetsera om i sovrummet. Det är tur att jag och Jonathan är lika på så vis, att vi tycker det är roligt med renovering och ändra om , annars hade det varit trist.

Fått frågor om Nomis byrå som jag fixade iordning  – och den blev så här efter målningen.

IMG_74081
Nå hur gjorde jag : Jo jag skruvade bort handtagen, slipade med sandpapper, grundmålade & vitmålade 2 ggr innan resultatet blev så här. Jag rollade byrån med en möbelroller, annars är det lika fint att måla med pensel tycker jag, då man ser penseldragen. Jag klädde även om lådorna med Nomis rosa presentpapper som hon önskade. Nu står den på hennes rum med plats för hennes kläder.

IMG_7419
Nu måste jag fortsätta jobba lite, hoppas vi hörs senare.
Kikar förbi då med ett smarrig recept.

Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Vad härligt med påsklov, här får vi vänta tills nästa vecka. Hoppas bara på bättre väder tills dess. Ha en fin dag, kram kram

Karin
9 år sedan

Hej! Oj, vad fint det blev!

Viola
9 år sedan

Men vad snygg den blev! Njut av ledigheten nu 🙂

Sanna
9 år sedan

Väldigt fin.. Man skulle ta mer vara på gamla möbler än vi gör..ha en fin dag:-)

Jenny
9 år sedan

Hej. Jag undrar över det där marrakech kaklet som du har köpt, varifrån har du skaffat det?

Åsa
9 år sedan

Hej!
Så himla fin den blev byrån. Vad har du använt för färg till denna, alltså
fabrikat och sort?
Tack för en mysig blogg!
/Åsa

Erika GBG
9 år sedan

Hej, vad fin den blev och kul att du skrev lite om hur du gjorde! 🙂

9 år sedan

Så fint!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x