Lite smått & gott

Ni är flera som vill se lite av vad jag handlade, så jag tänkte jag skulle göra några shoppinginlägg från i onsdags. Något som är perfekt att handla på sig på gekås är födelsedagspresenter, för det är rätt många barnkalas för de minsta. Och något som går hem just nu hos de flesta i Nomis klass är alla Frostsaker, så jag passade på att handla en hel del födelsedagspresenter i förväg.

IMG_7172

Målarböcker, färgglad tejp, målarpennor, pennskrin, nagellack , dagbok .

IMG_7191

Något som oftast är jättedyrt att handla är saker till poolen, iallafall från de större pool/spabads-sidorna. Så jag bunkrade upp med massa sådant, uppblåsbar basketskorg, volleybollnät, bollar & olika saker till poolen i stugan.

IMG_7205

Bollar & dykleksaker kostade inte många kronor där. Lägg märke till den söta vattenspridaren också – ser ut som en bläckfisk.

IMG_7211Nu ska jag grundmåla byrån.

Hörs lite senare igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Berätta gärna hur du gör när du målar och vilka färger du använder 🙂 Tänkte måla om en gammal byrå/skänk som vi har hemma 🙂 Eller om det finns i något tidigare inlägg kanske? //Victoria

Sandra
9 år sedan

Hej!

Vill bara tipsa dig om färgen Chalkpaint. Världens roligaste färg!
Man vaxar sedan ytan med vax som finns i clear eller dark. Kör du med dark så får du den där slitningen, typ lite chabby-stil.
Den finns i alla kulörer samt att den är såkallad ”toy safe” alltså ingen fara för barn. Googla på den så får du se! Själv håller jag på att gå bananas på allt jag målar, allt från krukor, ramar och nu senast en soffa. Snart ska jag gå all in på barnens lekstuga 😀

Bara ett litet tips såhär på fredagen 😉

Nästa inlägg

Fredagsbukett från Damernas

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x