Funäsfjällen

Hej måndag,

Vi kom hem sent igår, så denna förmiddagen har mest räckt till för att packa upp alla väskor & tvätta X antal maskiner. För mig var det första gången jag stod på ett par skidor- och jag höll endast till i de små backarna… haha. Det var tillräckligt svårt för mig kan jag lova, men barnen lärde sig supersnabbt och for omkring i alla backarna på området.

En liten glimt från vår fina stugan.IMG_6595

Några har undrat var vi var för någonstanns och vi hade våran vistelse i Funäsfjällen på den lilla mysiga skidorten Tännäskröket. Jag hade inte tidigare hört talas om detta lilla stället, läste på lite såklart innan vi åkte. Och vi hade planerat att äta middag på deras omtalade restaurang Arran, men den  hade tyvärr brunnit ner ett par dagar innan vi kom.

IMG_6622

Fast det gick bra att laga mat både i stugan eller grilla korv / burgare över öppna elden vid backarna.

IMG_6633

På en skidsemester ska maten gå snabbt att laga, och barnen ska få vara med och rösta fram middagarna. Så maten har bestått av tacos, hamburgare, fläskfile med klyftpommes & bearneiesås och så grillad korv i backarna så klart. Något litet minus så fungerade inte internet alls bra, dv.s inget jobb här inte på flera dagar- så det kanske var rätt bra iallafall 😉  Jag lyckades dock få iväg några instagrambilder, men nu ska jag sätta mig och svara på alla mail & frågor jag fått.

Så summa summaru har vi haft en toppenhärlig weekend.
Och jag återkommer om en stund med ett nytt recept.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Åhh vad härligt med skidresa, blir ingen för vår del i år, men nästa år hoppas vi att vi kan få till det. Min absolut bästa semester, lillkillen håller för tillfället inte med då han bröt nyckelbenet för ett par år sedan och han är fortfarande lite rädd. Funäsfjällen var vi alltid när jag var liten, så där han man varit några gånger. Snart färdig jobbat för dagen då bär det av till gymmet igen efter några veckors uppehåll, måste komma tillbaks till det vanliga livet igen efter några tunga veckor. Ha en fin måndag, kram kram <3

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

Ja det var jättehärligt.
Men det låter inget roligt med brutna nyckelben…. ajaj.

Ha bästa dagen och lycka till med träningen

Kram

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x