Bakdag – gissa temat ?

Hej där, 

Bakdag är det idag då- jag har precis kommit hem från mataffären med X antal kilo choklad 😉 Så ni kan nog gissa temat på mina desserter till kommande matreportage på fredag. Städdag imorgon då med andra ord, haha.

IMG_4997

Fem olika sorters efterrätter ska bjudas på  – varav 1 jag kan börja förbereda idag.

IMG_4982

Har precis också klickat hem ny fondvägg till Melvins rum, så roligt det ska få bli att få den på plats. Helst hade jag velat börja tapetsera redan nu, men den levereras först nästa vecka…… Tror det kommer bli toppenfint  ( Ska måla om lite hyllor och bänkar så det mathar senare i eftermiddag)

Hej hopp & på återseende

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Ser fram emot alla recepten! Tack för all inspiration du sprider! 🙂

Elsa
9 år sedan

Hej Jenny! Jag är mjölkallerisk så kan inte baka recepten du bakar med olika chokladsorter i. Skulle inte du kunna visa några recept som som är utan sånt? Det är lättare att baka mjölkfritt om man slipper chokladen då den är svår att byta ut. Tack på förhand:)

Nästa inlägg

Baka med nutella

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x