Väntar på flygplatsen . . . . .

Godmorgon där ute i cyberrymden.

Hoppas din dag har börjat fint. Min klocka ringde tidigt för att jag skulle hinna med flyget till huvudstaden, och sen vill jag ju alltid komma i god tid. Så nu får jag sitta här och vänta, men det går ingen nöd på mig har en stor påse med lösgodis som sällskap. Ja med vad står på schemat idag, jobbmöten för min del och sedan tänkte jag kika efter födelsedagspresenter till Nomi när jag ändå har lite tid på stan.

Godis Stockholm

Mot Stockholm  tur & retur.

Återkommer med ett tidsinställt middagstips lite senare.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Mysigt att få komma till vår fina huvudstad, vi skall ta en tripp dit i vår (min stora kille bor där) så man får passa på.
Ha en fin dag, kram kram

9 år sedan

Ha en fin dag i huvudstaden.

Sari Karhunen
9 år sedan

Här har vi ett riktigt busväder! Hoppas du hittar något fint till dotter! Om du hinner njuta av en härlig fika så gå in på Vetekatten. Det är nyrenoverat och så mycket gott! Njut fullt ut! Sari

Camilla
9 år sedan

Du har en fantastisk bra blogg – underbara recept! Veckomenyer o snabba vardagsmatsrecept är toppen gärna lite förslag på trerätters menyer-svårt o komma på sånt, det finns FÖR mycket recept…..men ett färdigt ”3rätters middags koncept skulle jag gärna vilja ha. Älskar att du har en så sund o klok inställning till mat. Liiiite tröttsamt med alla hälsofanatiker, missförstå mig nu rätt, jag har tränat i hela mitt liv – vet hur o vad jag ska äta, men som sagt MIN åsikt är att det blir lite överdrivet ibland – och då är det ju bra att det finns så många olika bloggar/recept man kan välja bland – som sagt du är min favorit!

Heléne
9 år sedan

Hoppas du hade en fin dag i huvudstaden, och hann med lite shopping;-).
Trevlig kväll!

Kram

Thess
9 år sedan

Bra godissmak du har 🙂

Nästa inlägg

Laxgratäng med basilika

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x