Ny vecka – ny energi

 

Gooooodmorgon  alla där ute,

Då startar vi upp denna veckan och jag måste säga att jag gillar verkligen måndagar. En nystart med massa energi och nya mål i sikte. Jag gillar det, och idag har jag två nya maträtter som ska provlagas och fota innan solen går ner. Dock är det lite begränsad med soltimmarna nu på vintern. Så nog börjar jag se fram emot våren lite med längre dagar &  ljusare kvällar. På tal om något helt annat, så ska Jonathan& Jag gå ut & äta middag ikväll, närmare bestämt på Jacobs skola. Det är  hans klass som står för maten, så det ska bli spännade att se vad som står på menyn.

Och en bild på gårdagens härliga buketten med rosa tulpaner.

tulpaner rosa

Men nu måste jag rusa, har en tid hos tandläkaren nu om tjugo minuter.

Hej på ett tag!

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
9 år sedan

Det blir spännande att se vilka rätter du tillagar idag! Tacksam för alla tänkbara förslag, lätt att köra fast i ”pasta-träsket”, hi hi

Jenny Warsen
Reply to  Lena
9 år sedan

😀 De dyker upp på bloggen såsmåning om 🙂

al68
9 år sedan

Härligt med en nya vecka, en rätt lugn när jag tittade i almanackan. Tror att jag skall ta tag i lillkillens rum, skall tapetsera om det, han har tröttnat på Michael Jackson på väggen; ). Träning efter jobbet, skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen. Ha en fin dag, kram kram

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

Va roligt med nya tapeter, vi kikar också runt lite bland detta. Till vardagsrum uppe, Melvins rum Plus kök & vardagsrum i stugan.
Hoppas du hittar något fin.

Kram

9 år sedan

Hej Jenny! Jag är så glad att jag hittat din blogg för du inspirerar mig massor! Vi kör också med matschema och de senaste veckorna har jag tagit enbart maträtter från dig. Jag lägger upp de på min blogg och hoppas att det är okej? Länkar självklart till dig. Hojta till om du inte vill det.

Ikväll blir det för övrigt kycklingfärssås och jag är supertaggad på att smaka det. Kommer göra bönpasta till och tror det kan bli riktigt gott! Tack igen för all inspo! 🙂

Kram!

Jenny Warsen
Reply to  Erika
9 år sedan

Vad roligt 😀 Tack för att du berättar.
och visst går det jättebra att länka 🙂

Kram

9 år sedan

Vackra tulpaner. Ser också fram emot lite ljusare och längre dagar. Ha en fin vecka 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Fru Boholm
9 år sedan

😀

Karolina
9 år sedan

Hej Jenny
Hur får man tulpaner att hålla sig så länge som möjligt?
Min man kom hem men en bukett tulpaner och en bukett blandade blommor, och efter två dagar började de att vissna 🙁

Skulle vilja börja köpa in färska blommor lite då och då men vill ju inte att dom ska dö direkt, har du lite tips?

Nästa inlägg

Gräddig lövbitsgryta

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x