Tusen tack

Tusen tack för alla filmtips – ni är bäst! Många av filmerna hade vi redan sett, vi plöjer ju filmer & serier här 🙂 Men Dracula hade vi inte sett- så den kikade vi på igår. Inte riktigt min typ av film, men den var spännande hela filmen igenom. Idag ska vi välja en komedi bland de ni tipsar om.  Just nu har barnen kompisar hemma så det är snart tid att förbereda en sen lunch till dem.

Tänkte bara sätta mig ner och bläddra igenom senaste numret av Damernas Värld innan dess. Det är alltid lika roligt när denna dimper ner i brevlådan, och jag kan inte annat än att bli aningen stolt att lilla jag får vara en del av denna superstora tidning

damernas

 Damernas Värld har funnits sedan 1940 så i år har tidningen alltså funnits i 75 år, det är rätt länge det.

IMG_3996

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
9 år sedan

Kanske lite sen filmtips! Men min favorit är 12 Years a Slave riktigt bra men hemsk. Måste ses om ni inte gjort det. Tack för en super blogg!

Lovisa Westerlund
9 år sedan

Hej Jenny!

Har sedan ett par år verkligen börjat njuta av att laga mat och en kompis tipsade om din blogg och jag har på några dagar läst typ allt:) Tycker den är fantastisk, så inspirerande! Den är fin och maten är riktigt tilltalande. Är så glad att jag hittat hit och har sparat massor av recept. Har en stor familj och är gluten men kan ändå laga i princip alla goda recept. I kväll ska jag förbereda kebaben till i morgon.

Kul att det finns såna som du som delar med sig!

Lovisa

Jenny Warsen
Reply to  Lovisa Westerlund
9 år sedan

<3 Tack snälla du vad glad jag blir.

Heléne
9 år sedan

Tycker nog mer att det är Damernas Värld som ska vara stolta och glada för att dom har dig som bloggare;-).
Trevlig fortsättning på helgen.

Kram♥

Ida
9 år sedan

Hej!
Du fick säkert tips om dessa igår men jag skriver ändå

Nästa inlägg

Filmtips…. Pliiiiz

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x