Kräftsallad med ägg & pasta

Hej där, 

Jag har precis hämtat döttrarna från bion ” Tingeling-filmen”  Och det var en stolt lillasyster som följde med storasyster  in på bion idag utan mamma & pappa och hämtade ut biobiljetter & köpte popcorn. Ja minsann…. liten börjar bli stor och  jag tror Thelma tyckte det var lika roligt hon att få gå på bio med bara Nomi. Här är det snart dags att börja med middagsmaten idag, och jag har en ny maträtt jag ska testa, som jag blivit tipsad av en av er läsare. Ska bli spännande och se om den går hem på middagbordet hos oss också. Dagens tips från mig till dig blir en god fräsch sallad.

Goda sallader tröttnar jag nog aldrig på, och oftast brukar jag göra kycklingsallad – men en god kräftsallad det är inte fel det heller.

sallad

 

Det här behöver du till 2 sallader:
1 burk med kräftstjärtar (170 gram)
2 dl med valfri kokt pasta
3 kokta ägg
en bit gurka
ett par körsbärstomater
rödlök
isbergsallad
lime/ citron

Serveras med en klick gräddfil/ turkiskyougurt

Gör så här:
Det är väl inte så mycket att säga om det här….
Skiva upp och blanda och servera med en stor klick turkisk yougurt.

Mums
kräft

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Blir alltid lika hungrig när jag kikar in här. 😀
Mvh Camilla
http://www.minstorafamilj.se

9 år sedan

Det där såg ju fantastiskt gott ut.

Karin
9 år sedan

Tack för tips! Sallad, det var längesedan här hemma!

Nästa inlägg

Lax & kräftpasta

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x