Ljuvliga vinter

Godmorgon Måndag,

Härligt med julledigt, sovmornar & långa frukostar utan stress- känns lite lyxigt. Igår var vi på leklandet och det var precis lagom med folk, så de kunde åka rutchkanor och studsa studsmattor så mycket de orkade utan att behöva köa.  Sen blev det utelek i snön, härligt att vintern äntligen har kommit hit på riktigt. Vi fick ju en hel del  snö här på Öland i förrgår, och jag var inte sen med att ge mig ut och fota. Så vackert det är när snön precis har lagt sig.  Nu är trädgården fylld med snögubbar & snöänglar- och det är fint de med.

baksida

Lilla huset där fåglarna äter- har redan sett massor som hittat dit. Sen har vi varit ute med äpplen för att mata rådjuren, min mormor sa att de gillade äpplen bäst så då köpte vi hem det. Vet du om det är det annat som de gillar tipsa mig gärna vi har massor av rådjur här runt omkring ?

baksida2Nu ska jag snöra på mig skorna och så ska Molly & jag möta upp lillsyster & Milia på en långpromenad. Passar på medan Jonathan & Tobias är på badhuset med barnen. Och i eftermiddag ska vi till min mormor & morfar för fika, alltid lika mysigt.

Ha bästa dagen, vi ”hörs” senare!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Tilltugg och Mingelmat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x