Juldagen och ännu mera julmat.

Godmorgon min bloggvän,

Hoppas ni hade en fin julafton igår, det hade vi. Vi firade med min syster & hennes familj och det var så bra så det var inte klokt. Massa god mat, godis, ris a la malta, jultomtar, paket & Kalle Anka.

barnenJulfina barn

rosett

Och vi lagade mat så det kommer finnas julrester enda fram till påsken, eller nåt. Janssons är ju ett måste till julbordet- så gott bara för att man liksom inte äter det speciellt ofta.

jansson

Efter Kalle Anka, julmat och väntan så kom äntligen tomtefar på besök, med sig hade han en tomtenisse som hjälpte honom att dela ut paketen. Milia ville tacka tomten för sina fina presenter genom att slita tomtefar lite i skägget.

tomte
En fin julafton var det minsann och snart blir det julbjudning här hos oss i stugan : Vi &  syster med familj och Philip & Fanny kommer hit ( barnens kusiner) så då blir det ännu mera julmat & julmusik.

Ha en underbar juldag, så hörs vi snart igen.

Julkram till er alla.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Önskar er en lika fin juldag som julafton❤️

Jenny Warsen
Reply to  Lotte
9 år sedan

Tack detssamma <3
Kram

Ida
9 år sedan

Här i huset blir det ingen julmat idag, vår dotter Smilla fyller 8 år idag. Då brukar hon ha helt andra önskemål. Så idag blir det hemgjord tunnbrödsrulle med korv och mod och äppelkaka och vaniljsås. Ha en fortsatt bra jul!

al68
9 år sedan

God Jul till er med. Idag blir det bara soffläge här hemma, det behöver vi efter en jobbig höst/vinter.

Carola
9 år sedan

Önskar er en fortsatt fin julhelg!

Sanna
9 år sedan

Vi är katoliker och firar juldagen idag var vi hos mina föräldrar mycket god mat/ imorgon släktmiddag hos oss dina köttbullar och en del av julgodiset:-) och inte att glömma vår goda lammstek mums.. Ha en fortsatt fin helg/ kram

Jenny Warsen
Reply to  Sanna
9 år sedan

Vad mysigt det låter!
ha en fortsatt jättefin jul!
Kram

Nästa inlägg

God Jul ♥

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x