Lördag på öland

Hej

Vi kom fram till stugan igår redan runt fyra-tiden, vi precis som många andra var lite oroliga för stormen Alexander som skulle dra in över landet. Och storm brukar ju betyda att bron stängs…. Så vi åkte tidigt mot Öland men det blev inte mycket till storm som tur var.Vi tände brasan, och julpyntade och packade upp i lugn och ro. Middagen hade Melvin och jag varit inne o handlat på vägen, det blev en gryta på fläskfile, som jag tyvärr missade att fota. Idag ska vi sätta upp lite utomhusslingor i träden, och stänga poolen med riktiga plåtar, men innan dess tänkte jag bara visa lite bilder från idag

Startade frukosten med luciasånger från tv:n.IMG_2588

Hemma julpyntar vi mest med vitt & silver, i stugan är det lite annat. Där ska det vara rött, och rutiga rosetter och riktigt så där gammaldags.

IMG_2640

Tänkte köpa med mig röda eller vita rosor som helgbukett, men de vart slut – så det fick bli gräddrosa istället. Inte så juligt ,men väldigt fina.

IMG_2647

Jag tittar förbi om en stund igen, ha en jättefin lördag.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
9 år sedan

Jag har samma tomte / tomtomtemor köpte dom i Ullared 🙂

Viola
9 år sedan

Sitter i soffan och njuter, har storstädat och sen gjort din citron kola! Men lägg av så goda dom är, klart bästa godiset jag någonsin gjort!

Viky
9 år sedan

Hej, var kommer din brödkorg ifrån?
Önskar dig en God Jul 🙂

Nästa inlägg

Happy Friday

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x