Senaste numret av Damernas

 Godmorgon,

Har precis startat kaffebryggaren, och tänkte packa klart det sista nu innan jag väcker småttningar . Handbagaget är det som är viktigaste att packa, bra läsning, ipad och telefoner så man har något att göra på flyget. Och tur för mig att senaste numret av Damernas Värld damp ner i min låda igår, den packar jag direkt ner i mitt handbagage.

IMG_0795

Nu ska jag fixa fram frukosten , kikar in lite snabbt innan vi åker också.

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carolina D
9 år sedan

Hej ska resa till Thailland med min familj bl.a. En 3,5 åring och en 5 åring för första gången. Har du några tips och trix för att få flygresan så smidig och rolig som möjligt?
Ha en härlig resa! Kram

Jenny Warsen
Reply to  Carolina D
9 år sedan

Vad roligt Carolina,
Jag brukar packa ner ipad med roliga spel, böcker, målarbok & pennor, och lite godis. När barnen var mindre brukade jag köpa små grejer/leksaker som vi gjorde paket av- så kunde de öppna något av dem lite då och då på resan. En Pixibok , lite godis, någon leksak, osv.
När man reser så långt så får man en tvskärm framför sig på stolen, med filmer och spel på – så er resa kommer gå jättebra.

kram

Lotta
9 år sedan

Trevlig resa! Och ha en riktigt skön semester!

Carolina D
9 år sedan

Tack för tipsen!

Nästa inlägg

Panerad & fylld schnitzel med ugnsrostade rotsaker

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x