Fars Dag

Godmorgon till er alla

och en extra fin dag till alla er Pappor idag. Ja för det är ingen vanlig dag idag för det är ju Fars dag idag och vi var uppe tidigt och firade pappan i huset, med frukostbricka, teckningar och paket. Självklart blev det de obligatoriska strumppaketen från barnen och så denna söta kaffekopp med texten ”Greatest Dad”.  Och det bästa av allt  ”Lasergame” idag för hela familjen, det ska bli superkul! Och min present ser ni i bakgrunden, en jättebukett med rosor.  Vet inte vem som blev gladast av den, han eller jag ♥

Hepp hepp, nu ska Melvin snart iväg på gymnastiken, och håll utkik för snart dyker veckomatsedel upp.

IMG_0094-001

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nomnomnom

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x