Månadens profil

Välkommen Måndag,

Denna veckan har jag matat in rätt duktigt med jobb och möten ser jag i kalendern, blir alltid så när man ska iväg. Så nu gäller det att ha fokus, och inte titta mot tvätthögen eller dammsugaren så ska det nog lösa sig. Men det är det som kan vara ett gissel när man jobbar hemifrån… ” jag ska bara vattna blommorna” eller barakolla posten…. ja  ni vet. Nu har jag läst igenom interjuerna som jag gjort, och det ena gjorde jag för Nöjes Nytt här i stan, och det var Ola Karlsson som stod för frågorna och Martina Wärenfeldt på Mstudio som fotade bilderna.

Det som inte kom med i artiklarna var att jag även bott några år i Nybro, samt i Hovmantorp. Annars tyckte jag nog att det mesta fanns med.

IMG_9289-001

 

Den andra tidningen var för ”nytt boende”- och det var två olika slags artiklar, men endå väldigt lika,en i färg och en i svartvitt.

Nu ska jag sätta fart och redigera bilder,

”Ses” snart igen

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Gör du några intervjuer i tidningar vi kan köpa i affären? Ha en bra dag 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Lotte
9 år sedan

Jag tror att du kan betälla tidningen nöjesnytt gratis på deras hemsida 🙂

9 år sedan

Vad kul att du är med i Nöjesnytt! Ska genast in på nättidningen och läsa 🙂

9 år sedan

Hej
Vad kul att läsa att du bott i Hovmantorp, Jag är född där och bor där fortarande. Hur kommer det sig att du bodde där?

Jenny Warsen
Reply to  Malin
9 år sedan

Hej Malin,
Innan vi hade ”råd” att köpa hus i växjö så byggde vi hus i hovmantorp. Eftersom det var billigare, efter ett par år sålde vi och flyttade in till stan 🙂

Nästa inlägg

Fudge med salta mandlar

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x