Fyndat

Godförmiddag, 

Här har vi precis ätit klart frukosten, med nybakat bröd och kokta ägg & inlagd sill. Så gott det är att inte behöva stressa på mornarna, och ha tid att sitta kvar vid frukostbordet så länge man vill. Så har vi haft det hela veckan – måste gilla höstlov. Min morfar berättade sist att höstlovet hette potatislov när han var liten, och då var man inte ledig så mycket utan då jobbade man med att plocka upp potatisen ur åkrarna. Det ni.

Iallfall över till något helt annat- nämligen min fynd jag gjorde igår.

IMG_9267

Stannade till på Netto och hittade dessa tre fina doftisar. Vet inte hur bra det är än men tyckte att lyktorna och färgen var så snygga så att det var vart att prova.  Var dessutom extra snygga till brickan vi har i stugan, jag tycker det är kul att blanda både nytt & gamlat.

IMG_9270-001

Hoppas ni får en riktigt fin dag,
jag återkommer snart med nytt recept.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
9 år sedan

Hej Jenny!
Har läst din blogg i flera år och verkligen älskar den. Så mycket fina recept som inte är allt för svåra att laga och som dessutom har väldigt fina bilder till. Roligt också att du är så generös och delar med dig så mycket av dit familjeliv.
Efter att ha misslyckats med rulltårta massor av gånger, så bestämde jag mig att baka ditt recept med smörkräm igår, och tänk, äntligen lyckades jag och sååå god den var. Har inte bakat rulltårta på många år efter alla misslyckanden, men nu ska göra det många gånger.
Kram till dig och tack för en jättetrevlig blogg!!

9 år sedan

Tack för så många bra recept! Skönt med någon som även kan ta fram de där enkla vardags recepten, är ju faktiskt oftast de man behöver. Du har räddat min dåliga fantasi på mat många gånger nu 🙂

9 år sedan

Så fina. Netto har mycket fint, det gäller bara att vara på hugget. I vår Nettobutik brukar de inte ha många av varje…..Kram Anette

Nästa inlägg

Tre tips till helgfrukosten

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x