Champinjontoast och biobesök

Gutenmorgen,

Såg att ni var många som frågade om filmen på insta, och vi tittade på Lasse-Majas detektivbyrå. Och både Nomi som är 5 år & jag tyckte att den var jättebra. Inte för läskig och en spännande story, så den kan vi absolut  rekommendera.  Sedan blev det såklart både popcorn, biogodis & läsk till filmen- lite vardagslyx så där mitt i veckan.

Och idag blev det en extra god frukost, jag hittade ett gäng champinjoner som blivit över sen gårdagens middag, så jag stekte ihop dem med lite smörstekta toast.

Champinjoner

Detta behöver du :
2 toastbröd / rostbröd
5 färska champinjoner
smör
1 msk finhackad scharlottenlök
1/2 dl med creme bonjour vitlök
lite sallad
1 tomat

Gör så här:
Smörstek toasten, och gör sedan svampröran i samma panna. Tvätta och grovhacka svampen, finhacka scharlottenlöken och smörstek detta tills de blir glansigt.
Vänd ner creme bonjour och låt det smälta ihop till en stuvning. Vänd upp på ena toasten med lite grönt och sätt den andra toasten som lock.

Serveras genast.
IMG_8559

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Oooops, ser att klockan redan är halv, nu måste jag göra mig klar.  Ska vara på plats i fotostudion om en halvtimma, ni minns den där artiklen jag nämnde, de skulle fotas lite till den.
Svart/gråa kläder var klädkoden-  och jag som skulle ha köpt någon ny blus… Har inte hunnit, men tur för mig att hela min garderob är typ i de färgerna.  Seså, nu måste packa mig iväg så jag inte kommer för sent – jag avskyr själv när inte andra håller tiden *morr morr*

och vi hörs senare.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carro
9 år sedan

Tack för ett jättegott & smidigt recept, blev min middag ikväll! Dock hade jag bara ett bröd och en annan färskost (då creme bonjour innehåller gelatin och jag är veg) la även till lite koloritsoja, vegetariska bacontärningar och västerbottenost. Med sallad och tomat blev jag mycket mätt & nöjd! 🙂

Nästa inlägg

Semesterplanering

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x