Happy Friday

Godmorgon fredag,

Hoppas att du har vaknat på bästa humöret min vän.  Om inte så blir det säkert bättre efter en kopp kaffe och en god frukost. Jag har förstått att det är väldigt olika det här med vad man äter på morgonen. Själv vaknar jag alltid hungrig med kurrade mage, därför är det svårt för mig att förstå att vissa äter frukost först efter ett par timmar, eller nästan inte äter något alls på morgonen.

Köpte mig en färgsprakande helgbukett redan i onsdag. Hoppas den står sig nu fram till söndag nu.

IMG_8019-001

En riktig färgklick på köksbordet, lika färglatt och vackert som träden utanför.
IMG_8011-002

Pssstt…Tack för alla era film tips- nu vet jag vad vi ska göra i helgen.

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristin
9 år sedan

Hej Jenny! I veckan kom det upp ett recept på facebook, fiskgratäng med sparris, som jag självklart inte sparade. Nu har jag letat överallt och sökt på din blogg men kan inte hitta det 🙁 Är inte helt 100 på att det var ett recept från dig men nästan säker:) Vet du var jag kan hitta det isf?

Jenny Warsen
Reply to  Kristin
9 år sedan

Hej,

Du kan söka i sökrutan på bloggen, eller i de olika kategorierna Under texten Damernas ( eller om du sitter på mobilen – de tre strecken till höger på skärmen )
Jag tror att du menar denna :

https://www.jennysmatblogg.nu/2012/10/16/lax-och-sparrisgratang-lchf/

Ha en härlig helg.

9 år sedan

Åh! Jag älskar färgen!! 🙂

Trevlig helg på dig med och tack för en härlig blogg! Jag har fått inspiration och börjat laga mat igen! 🙂

Jenny Warsen
Reply to  Marina
9 år sedan

Tack för att du berättar <3 Va glad jag blir!
Kram

pia
9 år sedan

Oh, vilken vacker bukett. Följer din härliga blogg men är super dålig på att lämna fotspår efter mig. Därför gör jag det nu och vill samtidigt tacka för en toppen blogg som bjuder på så mycket inspiration. Dina recept är guld värda och har tagit fram ”kocken” i mig 🙂 Tack för allt fint från Ullared du visat, vi ska dit nästa helg och har redan nu skrivit ner vad som ska inhandlas! Önskar dig en trevlig helg med mycket värme och mys.

Jenny Warsen
Reply to  pia
9 år sedan

Tusen tack för att du lämnar lite spår efter dig!Vad glad jag blir att kocken i dig har vaknat till liv. 🙂
Kram

al68
9 år sedan

Hej finaste du, sååå skönt med fredag och att få vakna utan huvudvärk, hade en helvetes dag igår, men nu är den borta : )

Idag blir det kalas för mannen så snart åker jag hem från jobbet och förbereder middag och baka tårta. Önskar en skön fredag till dig med, kram kram

Jenny Warsen
Reply to  al68
9 år sedan

Härligt att du mår bättre, fy vad jobbigt med huvudvärk.
Hoppas ni får ett riktigt trevlig kalas ikväll !
Stor kram och trevlig fredag <3

Anna
9 år sedan

Hejsan! Har nyligen hittat din blogg, och har läst genom stora delar av den och pinnat en hel hög med recept. Jag blir så inspirerad! Är gravid och har mått pyton många veckor, men ser kanske ljuset nu och börjar vara sugen på lite mat igen. Då kom din blogg lägligt! Tack så mycket! Trevlig helg!

Kristin
9 år sedan

Tusen tack! 🙂 hoppas du får en trevlig helg!

Kristin
9 år sedan

Vilken underbar blogg du har! Även jag är en av dem som nyss hittat hit och älskar den!

Jag liksom du vaknar vrålhungrig varje morgon. Har du någon frukostfavorit/recept du vill dela med dig av? Oftast blir det tyvärr samma samma hemma hos oss…

Birgitta
9 år sedan

Hej ! Jag fann din blogg av en slump när jag letade efter inspiration och lite nya matrecept. Nu läser jag din blogg nästan varje dag för att se vad du har för underbara recept. Tack för väldigt många goda bakverk och maträtter hittills 🙂 Fler lär det bli !

Nästa inlägg

Söta stjärnmuggar & filmtips

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x