Lite nya höstkläder i garderoben

Det där med att handla kläder…

När  man bara måste hitta något, då hittar man aldrig ett enda plagg. Och när man bara tänker titta lite, då hittar man en helt ny garderob. Jag tycker att det alltid är så för mig. Nu handlar jag gärna på nätet också, tycker det är smidigt som bara den att bara klicka hem, men det är ju roligare att gå runt i butikerna och bli inspirerad- helt klart.

IMG_5883-001

Jag är en jeanstyp jag bor i det… ja jeans eller leggings – det är väl ändå bästa plaggen.
Sen är jag svag för stora stickade tröjor – speciellt nu till hösten och vinter.

IMG_5887-001

IMG_6012-002

Jeansen Vero Moda & även samtliga stickade tröjor.
Kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ha – så det fick bli alla tre. Och denna röd/orange är jag helt kär i ,
underbart med lite färg i min grå / svarta klädsamling.

IMG_5932-001

Återkommer om en stund med en jättegod paj som vi bakade igår till svärmor.
Äppelrecept kan man väl inte få för mycket av nu i dessa tider- fick även tips om att frysa in äppel ( har faktiskt aldrig gjort innan) Och med tanke på mängden av frukt i år, så tror jag att jag ska försöka mig på att frysa in några kilo.

Kram och på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
melina
9 år sedan

Måste bara få fråga, du är så liten och smal, hur lyckas du med tanke på allt gott du både bakar och lagar till middag? Äter du LCHF-kost och bara typ provsmakar bakverken eller hur gör du?;) Tack för all inspiration!

Jenny.W
Reply to  melina
9 år sedan

Hej Melina.
Jag äter inte efter någon speciell kost- jag äter typ LCHF fast med pasta / potatis / socker och bröd 😉 Sen kanske det har med att äta lagom stora portioner.
Jag vill inte utesluta något, utan fikar gärna ett par tre gånger i veckan.

Kram

Sanna
9 år sedan

Haha visst är det så jag var på Grand i måndags fin lön/ tro du jag köpte något ja kopieringspapper på Clas Olsson

9 år sedan

Känns verkligen igen! Att man hittar saker när man inte letar/behöver men absolut inte hittar när man letar/behöver! Eller så hittar man EXAKT det man vill ha när man redan köpt något halvdant eller som är NÄSTAN det man ville ha…:)

caroline
9 år sedan

Åh vilken fin tröja vart har du köpt den?

Jenny Warsen
Reply to  caroline
9 år sedan

Vero Moda 🙂

caroline
9 år sedan

Tack 🙂

Nästa inlägg

Kycklingsallad med lime och koriander

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x