15 år idag

Hipp hipp hurra.

Idag är det inte bara den första Oktober utan även den förstfödda sonens födelsedag. 15 år sedan jag blev mamma & hela världen bara plötsligt förändrades till så mycket bättre.  Grattis fina kloka Jacob på din 15 års dag, jag är så stolt och glad för att just jag får vara din mamma.

Jag fick leta en stund efter lite nya bilder här på sonen, och hittade ett par bilder från olika semesterresor iallafall.

Jacob

Från senaste semestern i Thailand, Jacob är den enda av barnen som vågar beställa in ”vanlig” thailändsk mat och inte bara pommes eller pannkakor.

IMG_6311

Jacob är hos sin pappa denna veckan, men jag ska hämta honom och gå ut och käka lunch på stan.  Presenten har han valt ut själv och den är klar & väntar redan. Som så många  andra blivande 15 åringar så är det mopeder som önskas på den stora dagen- så även här hemma. Han har ett par lektioner kvar på körskolan innan han får ut och köra.  Men tänk att liten blivit så här stor,helt otroligt vad tiden går.

Nu ska jag sätta fart och jobba lite innan det är dags för lunch!

Ha en jättefin onsdag så hörs vi snart.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Grattis Jacob! 🙂

Lena Karlsson
9 år sedan

Sån fin kille du har ! Och visst går tiden alldeles för fort…… stort grattis tlll din underbart fina son!

9 år sedan

Grattis Jacob!
15 år och moped i sikte kan jag tro?

Nenne
9 år sedan

Kul med fler moppekillar i fotbollslaget! Det är nåt speciellt när man vet att ens ”lille kille” är ute och kör i trafiken…. En vanesak, absolut! Hoppas ni får bra kalas nu då!

Soma vinqvist
9 år sedan

Hej Jenny!!! Tack för en suverän bra matblogg,du är BÄST,både med inspiration och ider till vardagsmat ,har haft otroligt glädje i matlagningen av dig.Ville bara tacka dig,har provat kycklingen i rosepeppar blev nöjd som alltid.Tack för att du finns, och livar upp vardagen.Kram Soma

Johanna
9 år sedan

Hälsa grattis från mig! 😉

Nästa inlägg

Nu närmar det sig Kanelbullensdag

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x