Guldigt

Hej fredagskväll och härliga helg, 

Vi ska snart börja laga fredagsmaten, jag ska bara hämta Thelma från kompis & handla fredagsgodis innan. Att packa för helgen tog mig sådär fem minuter, det är inte mycket som behövs för att stanna i stockholm tills på söndag. Jag hade redan innan planerat att bara åka med handbagage,  men då blir jag utan hårspray och favorit parfymen, jaja ett världsligt bekymmer. Målade även lite fredagsnaglar  * kors i taket * fick gå i guldigt tema.

Så här har jag sett att alla modebloggare håller upp sina nagellack- så jag härmas. Tihi.

IMG_6501-001

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catarina
9 år sedan

Ha’ en go helg i Stockholm 🙂
Catarina A

Maja75
9 år sedan

Vad härligt med en vistelse i stora staden! Och vilken är favoritparfymen? 🙂 Ha det alldeles fantastiskt!
Kramar

Nästa inlägg

Äppelpaj med smak av kanel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x