Röd kebabsås

IMG_6797

Det här behöver du för att göra kebabsås:
2 1/2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
1 tsk italiensk salladskrydda
2 1/2 msk koncentrerad apelsinjuice
3 msk kallt vatten
1/2 tsk paprikapulver
1 presssad vitlöksklyfta
cayennepeppar ( efter smak & tycke )
salt

Gör din kebabsås så här:
Blanda samman allt och ställ kallt.
Klar att servera efter en till två timmar i kylskåp. IMG_6796 (1)

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hannah
5 år sedan

Hur länge skulle du säga att en sån laddning håller i kylen? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Hannah
5 år sedan

5- 7 dagar minst 🙂

Nästa inlägg

Sallad med paprika & fetaost

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x