Guld och koppar- höstens färger

God kväll i stugorna

Hoppas ni haft en fin lördag, här på öland har det regnat hela dagen och varit riktigt höstväder.  Nomi och jag åkte och köpte pumpor en bit bort- de säljer på en vagn och så får man lämna pengar i en burk. Mycket spännande tyckte Nomi, och väldans fina pumpor köpte vi till trappen.  Något som jag också fyndade för ett par dagar sedan också var dessa ljuslyktor. I guld, koppar och lite röd/bruna toner – fint i stugan och nu till  höstens färger.

Dessa fyndades på Rusta, tavlan bakom är den från Mio- de matchade ju rätt bra.

IMG_5363-001

Denna koppar /bruna  kommer från rusta och blev fin u vardagsrummet med den gamla boken som jag hittade här ute i en av bodarna.

IMG_5345-001

Skänken är från blocket och ommålad till vit- bra att förvara handdukar & lakan i.

IMG_5347-001

Hoppas på lite uppehåll imorgon då jag har köpt massa vårlökar som jag tänkt plantera ut. Först snöklockor som jag letat länge efter – för er som inte vet så påminner de om snödroppar men är rundare & större verkligen jättefina. Sen blir det ett gäng vita pärlhyacinter, blandat med blåa-  tydligen är bägge dessa sorter något som inte rådjuren gillar- för här går det inte ha tulpaner vi har rådjur i massor runt stugan.  Tittar vi ut på ängen så står det alltid minst fyra-fem stycken där- så det är ingen ide det inser jag.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulle
9 år sedan

Åh den blomman du har på den skänken som du också la ut på instagram, är den äkta och var har du köpt den? Har letat. Kram

Jennys_matblogg
Reply to  Ulle
9 år sedan

Det är ikeas- plastväxt och helt fantastisk. ser precis ut som en vanlig växt! Köp <3

Heléne
9 år sedan

Hej!
Dessa ljuslyktor köpte jag också häromdagen på Rusta, lyser så mysigt och snacka om kap:-).
Hoppas du har en riktigt trevlig helg.
Kram

Nästa inlägg

Nomis stämpelkakor

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x