Avokado & Mangokompott med heta kräftor

Tjingeling,
Sitter och kollade igenom bilderna och ser att jag missat att uppdatera denna supergoda förrätt som vi gjorde i stugan i somras.
Den är fräsch, syrlig och med ett par droppar tabasco finns även lite hetta – och att den bara tar ett par minuter att slänga ihop gör inte saken sämre. Gillar´t

Förrätter recept kräftor

Det här behöver du till 6 peroner :
2 mogna avokado
2 mogna mango
1 rödlök
1 burk med kräftstjärtar

Marinad :
1/2- 1  msk citronsaft
3 msk olivolja
3- 8  ( mer eller minder hur starkt du vill ha)  droppar tobasco

Gör så här: 
Skala och tärna upp avokado och mango, finhacka löken.  Blanda samman i en skål.
Rensa kräftstjärtarna och blanda ihop marinaden med kräftorna. Låt ligga i kylskåpet ett tag, innan du rör ihop kompotten med kräftorna.
Servera genast.

0
Prenumerera
Notis om
7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annelie
6 år sedan

Låter supergott! Måste testa

Karin
6 år sedan

Ser uppfriskande och gott ut!

Ylva
6 år sedan

Testade denna på våran matstafett igår å den var supergod

Jennys_matblogg
Reply to  Ylva
6 år sedan

;D

6 år sedan

Det ser fantastiskt gott ut! Passar utmärkt som förrätt till nyår ju =)

Tack för en fantastisk och inspirerande blogg!

/Wiveca

Ingela H
6 år sedan

Jag har gravad lax o räkor. Tar det istället för kräftorna. Förrätt till nyårsfest!

Laila
6 år sedan

underbart gott och fräsch förrätt ☺

Nästa inlägg

Höstgryta med fläskfile & soltorkade tomater

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x