Nya rosor till köket

Godkväll i stugorna

Det är så roligt när ni lämnar avtryck bland kommentarena – blir ännu roligare att blogga ofta då.  Och jag fotade nyss en liten bordsblomma i köket som Nomi fick välja själv i blomsterbutiken, en fin rosenbuske med rosa/cerisa blommor.

IMG_3549

Söta trälådan från gekås- vitmålad och passar bra som kruka till denna lilla blomma. Ljusstaken är från blomsterlandet och trots att den är några år , så är det fortfarande lika fin som när jag köpte den.

IMG_3547

 Jag gillar att blanda gammalt och nytt i våra hus, och nu sedan vi blev med sommarstuga så inser jag att jag måste åka runt på rätt mycket loppisar, ullaredsresor & möbelbutiker för att få klart. Eller ja… man blir ju inte klar med inredning – men det fattas en del när man helt plötsligt har två hus istället för ett.

Kram på er och hörs snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
9 år sedan

Är så otroligt dålig på att lämna kommenterar men nu passar jag på 🙂
Har själv liknande ljusstakar och de är så otroligt snygga.
Hoppas du får en underbar dag!

Jennys_matblogg
Reply to  Camilla
9 år sedan

🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Jennys_matblogg
9 år sedan

Har du kollat in hela kategorin för fiskrätter?
Jag har rättmånga olika recept där. Blandaannat hurman gör egna fiskpinnar, jättegott! 🙂

Viola
9 år sedan

Vilken underbart ”dilemma” att inreda 2 hus, denna gång till dig och familjen 🙂 Men det blir fint också, själv satt jag inne igår kväll hemma ( efter att ha spenderat större delen av sommaren utomhus ) och insåg att det nog är dags att ta tag i lite saker.. Ny matta i vardagsrummet, den som är där la vi in i brist på annat och det är väl det dummaste man kan göra, då blir den ju kvar ( uppenbarligen efter 3 år…) Nä, nu ska det mysas och fixas inne så det så! Du, tacogratängen med nachos – mums!

Jennys_matblogg
Reply to  Viola
9 år sedan

Ellerhur. Huuu så jobbigt 😉
Tacogratängen var länge sen. Måste nog göra den nu nån dag .

Kram

Camilla
9 år sedan

Hej!
Jag läste din blogg för ett tag sen men sen tappade jag bort den då tiden inte riktigt räckte till. Nu håller vi dock på att flytta och kommer förhoppningsvis snart att få flytta in i vårt nya boende, ett riktigt gammalt hus där vitt och lantligt kommer passa som handen i handsken. Därför har jag ”återupptäckt” din blogg och suttit och tittat sida upp och sida ned på dina pysselprojekt och sugit åt mig av inspiration. Vi flyttar också från ett nybyggt hus till ett gammalt, med mycket känsla och historia och det ska bli så spännande att få göra sitt intryck i detta hus. Så tack för en blogg med mycket inspiration, både vad gäller inredning men även mat som jag också är väldigt intresserad av. Tack!

Jennys_matblogg
Reply to  Camilla
9 år sedan

Välkommen tillbaka Camilla 🙂
Och vad spännande att flytta till nytt.
Jag kommer fortsätta uppdatera med våra projekt både här och i stugan- hoppas du hittar lite inspiration.
Kram

Lotta
9 år sedan

Planerar du ut små rosorna? Jag gör det med gott resultat! Dom blir super fina! Utom i dag när vi kom till stugan och rådjuren varit och mumsat upp alla knoppar! Inte kul! Ha det bäst !

Jennys_matblogg
Reply to  Lotta
9 år sedan

Visste faktiskt inte att man kunde. Då borde jag kanske testa det.

Nästa inlägg

Ditt favoritrecept på kladdkaka?

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x