Trädgårdsplanteringar

Jag och Nomi åkte iväg i förmiddags och handlade växter, örter och träd till trädgården. Lite i taget och med små medel blir trädgården mer och mer trivsam. Vi har massa planer och visioner om hur den ska förändras inom några år, men var sak har sin tid – eller vad säger man. Vi började med lite nytt och uppfräschat i krukorna. Nu låter det  nästan som jag ska starta upp en trädgårdsblogg också va…. Hi hi. Men jag är inte alls speciellt duktigt på detta- men jag vill lära mig och tycker att det är så vackert med fina ombonade trädgårdar. Så förhoppningsvis dyker det upp mer bilder från detta nu närmsta tiden.

trädgård bilder

trädgårdsblogg

Vi gjorde en ommöblering och nyplantering i örtlådan vid stenmuren. Svår att fånga på bild- men det blev jättegulligt.

Blogg trädgård

De små örtskyltarna fanns här i bodarna sedan tidigare – tycker det är fint att de är lite slitna

IMG_3327

En korg med olika sorters gröna växer- blandannat lavendel, tycker det är fint i gamla trädgårdar.  I den vita krukan provade jag en ny växt för vår del, en rosa/lila hibiskus som snart kommer börja blomstra- den har fullt med knoppar så jag är jättenyfiken på hur den kommer blomma.

trädgårdsblogg

Men nu ska jag stänga ner datorn för ikväll, date med Ernst vid tv:n! Han är ju så fantastiskt duktig- vill inte missa några av hans program.

Tjingeling.

 

 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
9 år sedan

Hmm, kan inte mycket om blommor och ställer säkert en pinsam fråga nu men den rosa blomman på de två första bilderna var ju jättefin, vad heter den?? Tack för en bra blogg! Läser varje dag!

Jenny Warsen
Reply to  Johanna
9 år sedan

Inte alls pinsam :)Jag tror hon sa att den hette praktklocka. Och den finns även i vitt.
Det är en perennväxt så jag ska plantera ner de i rabatten sen.
🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Johanna
9 år sedan

Inte alls pinsam :)Jag tror hon sa att den hette praktklocka. Och den finns även i vitt.
Det är en perennväxt så jag ska plantera ner de i rabatten sen.

Nästa inlägg

Glimt från köket

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x