Hemma igen

Borta bra men hemma bäst- precis som alltid.
Det är alltid kul  att resa och se nya platser, men lika bra som det är att komma bort är det att komma hem till sina egna saker.  Något som däremot inte alls är roligt är att packa upp, sortera tvätt och tvätta upp alla resväskor. Nej fy så tråkigt, och ofta brukar väskorna få stå ett par dagar eller flera innan man liksom orkar att börja packa upp. Men idag så packade jag upp allt med en gång, så mycket lättare att få det klart med detsamma. Och nu ska jag sätta mig en stund på altanen med en stor chokladbit och nyaste nummret av Damernas Värld, som trillat ner i brevlådan när jag varit bortrest … ja inte chokladen då 😉

Jag köpte flera stycken stora chokladkakor, har ett nytt recept som jag tänkt prova fram till Thelmas födelsedag…. Tror detta kan bli riktigt bra – återkommer när det är dags att baka.

IMG_3143

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Thelmas smulpaj med blåbär

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x