Vardagsrummet före & efter

Hej där,

Jag har inte glömt bort er idag.Jag brukar alltid försöka att skriva första inlägget innan frukost, men idag har allt blivit lite försenat. Jonathan är iväg med Tobias ( syster man) till böda med barnen och badar. Det är jättefint väder även idag, galet varmt ute så jag är extra glad över poolen dagar som denna.  Själv behövde jag jobba lite och bli klart med den sista målningen inför nästas vecka semester på Lalandia.

Tänkte visa lite dagsfärska bilder från vardagsrummet nere i sommarstugan

IMG_2932-001

De vitmålade golven blev klart för två dagar sedan för att vara exakt, jag är jättenöjd med dem, känns mycket luftigare i hela vardagsrummet.

vit inredning

Tittar ni på förebilden längst ner så ser ni hur det såg ut när vi köpte det, så vi har bytt ut en del möbler- målat om eller flyttat om dem.  Den här gamla boken hittade jag ute i en av bodarna på gården, och den var så fin så den fick följa med in i huset och hamnade på runda soffbordet.

blogg vit inredning

Eldstaden har vi målat om , men inte använt än – det är ju alldeles för varmt nu. Men ser fram emot hösten när man kna tända brasa och krypa upp i soffan med en bra bok och en sprakande brasa vid sidan om.

Före familjen Warsen köpte stugan såg det ut så här:

Fullskärmsinfångning 2014-07-23 115501

Pssst…Jag har fått nästan 200 mail från er om att ni vill hyra sommarstugan vecka 31 – och den är redan bokad då. Vi har även tänkt att  hyra ut vecka 33 då vi är hemma i växjö och ev. några helger nu i höst. Så finns intresse går det bra att maila mig : jennysmatblogg@hotmail.se

Ha nu en underbar dag!

0
Prenumerera
Notis om

19 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
10 år sedan

Hej! Va fint! Vad har ni använt för färg till golven? Och sen har jag frågat tidigare angående panelen i köket? Tror du den lämpar sig att ha i sitt vanliga kök hemma eller är det mest för en sommarstuga till exempel…. Tänker främst på om det är lätt att hålla rent… Mvh Jenny

Jennys_matblogg
Reply to  Jenny
9 år sedan

Hej
Vi har köpt färgen på Bauhaus – fråga där så hjälper de er.
Panel fungerar alldeles utmärkt i köket. Vill man kan man även sätta en glasskiva över för spisen, vet att en del har gjort det eftersom det stänker lite mer där.

Viola
10 år sedan

Vad snyggt ni gjort! Hoppas ni kommer ihåg att njuta också? Själv gör vi inte många knop, 33 grader idag och variationen är drick vatten eller bada i det 🙂 Bara underbart!
Ha en trevlig resa och upplevelse på Lalandia!

Sofia
10 år sedan

Jättefint ni har fått!! Var har ni köpt bordet?

Jennys_matblogg
Reply to  Sofia
9 år sedan

På jysk

Amanda
10 år sedan

Fin matta, var är den ifrån? 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Amanda
9 år sedan

Ikea – den allra största varianten.

Suss
10 år sedan

Gillar din blogg jättemycket, men börjar tycka att det är för mycket vitt i din inredning, för min smak. Vardagsrummet i stugan var finare innan tycker jag. Undrar bara, tröttnar du inte på allt vitt?

Reply to  Suss
9 år sedan

Vitt, vitt, vitt gör ju så allt känns större. Jag älskade förvandlingen men smaken som baken 😉

Jennys_matblogg
Reply to  Suss
9 år sedan

Hej Suss,
Om någon har en tröja på stan som jag inte tycker är fin så skulle jag inte gå fram och säga det till henne, kommer hon fram och frågade hon mig om vad jag tyckte om tröjan skulle jag svara att den inte är i min smak.
Alla har inte samma smak – men om jag inte frågade er vad ni gillade min inredning så kan man bara bläddra förbi mina stugbilder- man behöver inte nödvändigtvis tycka något.
Ha en fin dag,

// Jenny

Suss
Reply to  Jennys_matblogg
9 år sedan

Ok då ska jag inte tycka något någon mer gång:-) och varken ge positiv eller negativ feedback 🙂 må gott /Suss

Åsa
10 år sedan

Jag tycker det är jättefint! Du är så grym på inredning och du är så bra på att få allt att passa ihop.
suss?! Vem har bett om din åsikt, hon frågar inte vad vad vi tycker om det hon bara visar hur hon har gjort. Tråkigt med negativa och avundsjuka läsare.
Du är bäst ❤️❤️❤️
Tack för att vi fått följa med under din renovering!

Anna
10 år sedan

Jag håller med Åsa.
Vem är du Suss att sprida tråkig stämning på denna underbara blogg . Älskar jennys blogg och hela hennes känsla för inredning

Suss
9 år sedan

Det var absolut inte meningen att sprida tråkig stämning , jag var bara ärlig och undrade. Som jag skrev så tycker jag att bloggen är jättebra och läser varje dag. Har många gånger skrivit positiva kommentarer om Jennys mat och bilder. Om jag har vänner vill jag gärna höra deras ärliga mening om saker, därför tog jag mig friheten att ha en åsikt. Det har absolut inget med avundsjuka att göra 🙂 förlåt om jag fick er att bli sura – det var inte min mening. Ha en bra dag.

9 år sedan

Vilken skillnad, du inspirerar mig som bara den. Både när det gäller mat och inredning 🙂 Vart kommer de gråa ljusstakarna?

Jennys_matblogg
Reply to  Lovisa
9 år sedan

Hej Lovisa
Tack snälla, ljusstakarna hittade jag på ullared,

Tina
9 år sedan

Såå snyggt! Gillar din vita inredning och dina vita trägolv. Håller själv på att renovera vårt hus och vill måla våra trägolv vita. Tack för all inspiration, både inredning och recept

Nelly K
9 år sedan

Till att börja med: Gud vad fint hem, fin familj och mysiga måltider! Inspiration till max både på inrednings- och på matfronten. Så nu till frågan: Vart har du inhandlat de stickade sittpuffarna du har i vargadsrummet?

Jennys_matblogg
Reply to  Nelly K
9 år sedan

Tusen tack.
De beige:a sittpuffarna till sommarstugan köpte jag på Jysk.

Nästa inlägg

Smördegsinbakad kassler med champinjonsås

19
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x