Grillade pitabröd med färskost och skinka

Godmorgon finisar,

Hoppas ni har fått en bra start på denna dagen och nya vecka är det ju också. Jonathan är i vanlig ordning på väg till bageriet för att köpa nybakat frukostbröd- det är lyxigt att ha sådant nära även på semestern tycker jag. Idag kommer Jacob & Thelma hem så då blir ordningen återställd igen. Vi ska möta upp lillasyster med familj i eftermiddag och åka iväg och grilla hamburgare vid havet allihopa. Ska ni grilla ikväll så tycker jag absolut att ni kan handla hem för de här grillade pitabröden som var försvinnande goda.

Går lika bra att värma i ugnen, på grillen som i smörgåsgrillen 🙂

Goda grilltillbehör

Du behöver det här :
6 pitabröd
100 gram färskost med vitlök och örter
1 finhackad solmogen tomat
100 gram skinka
Persilja

Gör så här :
Hacka tomat, strimla skinka och fyll upp pitabröden med färskost, tomat, skinka och finhackad persilja.
Lägg på grillen och grilla dem på lågvärm tills de fått färg och innehållet blivit varmt.

Servera genast.

Fyllda pitabröd innan grillen.

grilltillbehör

1

8 responses to “Grillade pitabröd med färskost och skinka

  1. Meat the World skriver:

    Hej!
    Är du intresserad av kött från världens alla hörn? Kanske en oxfilé från ett nötdjur av rasen black angus eller en pata negra-fläskfilé från Ibericohalvön i Spanien?
    Titta gärna in på http://www.meattheworld.se, vi levererar hem till dörren!

  2. Veronica skriver:

    Åh! Jag har följt din blogg dagligen sedan ca 2 år tillbaka tror jag och lagar ofta mat som du har lagt ut här. Jag har dock aldrig lämnat nån kommentar och tyckte det var dags nu 🙂 idag har jag letat inspiration till ”husvagnsmat” och så lägger du ut detta! Helt perfekt! Detta ska testas på klipporna vid Neptuni (Byxelkrok) nu i veckan. Tusen tack!

    1. Jennys_matblogg skriver:

      Vad roligt att du lämnar en rad efter dig, det är alltid roligt att läsa lite om er också.

      Hoppas ni har en härlig semester i Byxelkrok. 🙂

  3. Rauni skriver:

    Ååh jaaa!!! Brukar läsa sin blogg och testa dina maträtter och idag var denna alldeles perfekt för en lat sommardag, som ska tillbringas på stranden. Hade en bit kassler från igår som blev över och då tänkte jag göra dessa pitabröd idag med kassler istället för skinka och så ska jag servera fyllda pitabröden med stekt örtkryddad färskpotatis (som blev över från igår!). Tar nästan ingen tid att laga. Tack för bra tips!

    1. Jennys_matblogg skriver:

      Vad roligt! 😀

  4. Ulle skriver:

    Hej! Såg ett kort på instagram på ditt vardagsrum. Undrar var du har köpt den fina fönsterlampan? Kram

    1. Jennys_matblogg skriver:

      Det kommer snart lite bilder på vardagsrummet här på bloggen. Men jg tror du menar den vita – den är från gekås 🙂

  5. Carin skriver:

    Världens snabbaste lunch gjorde vi idag och supergott var det! Tack för tipset, du är en sann inspirationskälla. Och tar för att du underlättar vardagslivet med dina goda recept!
    Kram

Lämna ett svar till Veronica Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *