Poolhäng och picknick

Det är varmt så varmt nu om dagarna så vi hänger mest i närheten av poolen. Målar lite badar lite, åker en och annan runda till återvinningen, badar lite, planterar en ny blomma och badar lite, äter lite och badar lite. Så kommer det se ut idag också – och säkert ett par dagar till då värmen ska hålla i sig.
En bild från igårkväll på poolen – det enda om ska bli klar här nu är vitt kryss-räcke runt altanen ( någon som vet vart man kan hitta redan färdiga sektioner?)  och sedan ska vi montera uteduschen och snickra ihop en vägg och en liten bänk….

IMG_2652

Igårkväll åkte vi in till Borgholm och kikade lite, köpte en varsin glass och promenerade ner till hamnen för att kolla båtarna. Sommarborgholm är ju något helt annat än hur det ser ut på vintern ( = då är det väldigt lungt här hemma på öland) Trevligt att bara strosa runt och kolla in folket, och roligt när nåra av er kommer fram och säger hej – jag blir alltid lika förvånad när ni känner igen mig.

Middagen igår blev picknick och massa plockmat – vi mötte upp lillasyster med familj och åkte upp till klinten med utsikt över köpingsvik och havet. Ett litet utflyktstips till er som är i närheten – jättefin utsikt här.

IMG_2634

IMG_2636

Fick tyvärr ingen bild på maten – jag var så hungrig, men lite av det vi hade med oss var:  pastasallad, potatissallad, grönsallad, kycklingklubbor & skivad kassler med baguetter med smör och ost och några olika sorters ostar med fruktoch bär.

Men hepp- nu är det tid att duka ut frukosten och sätta fart med dagens sysslor.

Vi hörs snart igen 🙂

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frida
9 år sedan

Hej Jenny!
Jag fullkomligt älskar din blogg, är inne flera gånger varje dag 🙂
Jag är så nyfiken på poolen. Var är den köpt och hur går det till att köpa och bygga pool?

zm
9 år sedan

kan du vara snäll att göra en pastasallad med god hemmagjord pesto

Karin
9 år sedan

Hej! Vi har nyligen anlagt pool. Har krysstaket runtom. Vi tänkte sätta på genomskinlig väv som extra säkerhetsåtgärd. (Förutom rolltopen på poolen) Har du tips på smart och snyggt sätt att hänga blöta handdukar och badkläder på tork? Blir helt belamrat på staketet. Torkvinda ser så trist ut..,.

Anette Löfgren
9 år sedan

Hej
Jag vill också jättegärna höra lite om poolen. Var den i bra skick, har ni rengjort den, iså fall hur? Värmer ni upp den, också i så fall hur? Vi har en pool som vi tagit över vid husköpet. Vi har svårt att få den ren, den biten ovanför vattenlinjen. Har du några bra tips. Mvh Anette

al68
9 år sedan

Såå härligt ni verkar ha det. Här njuter vi i värmen, ikväll blir det grillning med vänner och kvällsdopp i havet. Ha det bäst, kram kram

Nästa inlägg

Pastasallad deluxe

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x