Ny plopp-smak

Morrn morrn,
Sitter ute på altanen med datorn i knäet och dricker dagens första kopp kaffe innan det är dags att duka fram för sommarfrukost. Sen blir det sol & bad vid poolen och det är ju redan bra temperatur nu , så lillasyster Daries kommer hit med Lova & Milia för att känna på vattnet. Vi är några färre idag för för både Melvin & Nea åkte hem till mormor igårkväll och skulle stanna idag för att åka till havet & bada, roligt för dem.

Igårkväll provade jag en ny ploppsmak som jag sprang på på netto – med kaktus/päron

IMG_2602

Jag tyckte att den var god, inte så söt som jag förväntat mig och ett par bitar till kaffet så var den jättegod.  Kanske lite minus för den riktigt illgröna färgen på kaktuskrämen i den- men annars klart godkänd.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ewa
9 år sedan

testa den i kladdkaka….supergott! 🙂

Cissa
9 år sedan

Provade också den idag och jodå den slank ner utan problem 🙂
Tack för alla goa recept, jag har just vispat ihop en nutellasemifreddo. Den ska mina gäster få imorgon om vi nu kan vänta tills dess!

Nästa inlägg

Fikagäster och kalmarbesök

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x