En tur till djurparken

Ni som följde oss på instagram igår vet ju redan att utflykten blev till Ölands djurpark. Vi har inte varit där på många år, iallafall inte jag – men barnen har varit där med farmor & farfar för ett år sedan eller två. Vi stod på parkeringen precis klockan tio – och fick parkering längst fram ….. det är ovanligt vill jag lova och kommer nog inte vara lika lätt nästa vecka med tanke på att många har semester då, det vill säga att alla sommargäster kommer till ön.

En timme innan nöjesparken öppnade gick vi och tittade på alla djuren.

IMG_2521IMG_2522

Bröderna åkte karuseller för fullt- fanns en del karuseller och en del nytt sen jag var här för 10 år sen – men det saknas en berg och dalbanan och lite större karuseller tycker jag . Det går ju inte jämföra denna pyttelilla parken med alla nöjesparker i Tyskland, där är det riktigt fina karuseller och parker.

IMG_2538

Lite matpauser, fikapauser & glass-stopp blev det som sig bör innan vi åkte hemåt vid stängning med trötta barn.

IMG_2546

Nu mina vänner ska jag duka ut lite frukost på altanen och väcka resten av familjen sjusovare…  Idag ska vi ha en fixardag i trädgården och klippa ner buskar och träd. Som tur är kommer lillasyster hit snart och hon är grym på trädgårdar , så jag får  väl muta henne lite med en extra god fika då när hon är så snäll och hjälper oss 🙂

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Utflyktsdags

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x