Hej från stugan

Passar på att titta in på bloggen nu medan jag sitter i köket och fikar, kände att jag behövde en liten paus från allt målade.  Det är jätteroligt att se hur den lilla stugan förändras nu för varje dag som går, och den känns mer och mer hemma ju mer vitmålad den blir. Jag har inte hunnit gå igenom mina bilder än, men hittade denna på datorn från i torsdags- baksidan är så lummig och grön ( ja även framsidan – men den får ni se först när det är målat och klart. )

IMG_2246

Det är mycket kvar att göra här – men det känns så härligt att köket snart är helt klart, det underlättar ju massor.  Trädgården behöver också lite tid och även förrådet ska vi hinna med innan hösten. Så nu hinner jag inte sitta här längre, nu ska trappan till övervåningen målas för sista gången, innan det är dags att måla om tapeterna där, ja bort ska furun & det gulblommiga tapeterna

Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
10 år sedan

Jösses vilken mysig trädgård! 🙂

Viola
10 år sedan

Oj vilket spännande projekt ni har framför er och att kunna njuta av i lång tid framöver!

Linda
10 år sedan

Mysig baksida med alla fina träd. Längtar efter att se renoveringsbilder.
Linda

Nästa inlägg

Choritzopasta

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x