Kycklingsallad

Hejsan,

Kikar bara förbli en liten snabb sväng, för det här med tiden just nu …. ni får ursäkta…. Men den har liksom inte räckt till riktigt märker jag, men snart kommer fler bilder.  Vi är framme här nu i stugan , och har grejer / kartonger överallt – vi ska ju riva ut kök och lägga golv nu i helgen. Jag ska försöka fota lite nu efter lunch, så att ni får se både före & efterbilder. Nu lite sommarmat-tips för er som önskar lite lättlagat.  För snabb god & kall mat är väl något som kommer efterfrågas mycket i sommar,  speciellt till lunch när man inte vill stå inne och laga mat när solen skineer utanför. Kycklingsallad är ju något som alltid går hem, och här med en klick turkisk yougurt & het salas på det. Mums va gott.

 

IMG_0526

IMG_0533

Till denna behöver du sallad för 4 personer  :

1 Grillad kyckling
isbergssallad
röd lök
gurka
körsbärstomater

Turkiskyougurt och en het salsa

Gör så här:

Bara att skiva upp och lägg upp på tallrikar.
Ät & njut.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nyhet – hiss eller diss

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x