Tips på film

Nu är jag tillbaka efter en liten snabb tur & retur till kalmar bb efter att ha hälsat på den lilla nykomlingen.  Och så fin hon var och så liiiten, man glömmer snabbt hur små barnen har varit. Tyvärr så laddade mitt batteri till kamerna precis ur när jag var framme i Kalmar, men jag har en fin bild på instagram efter dagens besök : @jennysmatblogg Allt hade gått jättebra och de skulle åka hem till Öland redan idag. Det kommer bli mycket vagn- och hundpromenader i sommar, eftersom vi nästan kommer bo grannar när vi får vår stuga.  Men nu ska jag snart landa i soffan för att kolla film med den här skålen med lösgodis, jag är ju löjligt svag för just godis- och helst choklad. Och så var det detta med film igen – ni brukar alltid ge så många bra tips.

IMG_0764

Så jag chansar igen – ge mig era bästa filmtips – helst om ni har några bra komedi eller action-filmer att rekommendera.

Tackar 🙂

1

14 responses to “Tips på film

 1. Malin skriver:

  ”About Time” är en brittisk film från 2013 i stuk med ”Notting Hill”. Riktigt fin och mysig med typisk feelgood-känsla! Ha en fortsatt fin onsdag, kram.

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack! Ska genast kolla in den trailern 🙂

 2. Alexandra skriver:

  The secret life of Walter Mitty fick mig att skratta!

 3. Therese skriver:

  Den nya Robocop med Joel Kinnaman ska vara bra, den ska vi kolla på här ikväll =)

 4. Johanna skriver:

  Philomena tycker jag att du ska se 🙂 Om en äldre kvinna som söker sin son som hon tvingades adoptera bort som ung. Brittisk humor samtidigt som den är väldigt tragisk.

 5. Kristina skriver:

  ”En oväntad vänskap” tyckte jag jättemycket om. När jag såg den på bio applåderade folk efteråt,

 6. Sara Heliosson skriver:

  Lovelace! 🙂 Varken action eller komedi men ack så bra och tänkvärd! Handlar om Linda Lovelace Boreman, som under 70-talet blev en stor porrstjärna. Verklighetsbaserad!

 7. Linda skriver:

  Homefront, superbra film:)

 8. Susanna skriver:

  En oväntad vänskap – precis som redan skrivits och igår såg jag ”Walk the line” en helt fantastisk film (drama) om Johnny Cash:s liv. Tydligen har hand don varit väldigt engagerad i skapandet av filmen, för att den verkligen skulle spegla hur hans pappa var.

 9. Susanna skriver:

  Hans SON ska det stå

 10. Emelie skriver:

  lite sent svar kanske men ngt inför helgen kanske. Rekomenderar starkt homefront och the call.:)

 11. Katarina Lofterud skriver:

  Hej Jenny, har fått ett tips av min kompis, du vet :- den här måste du se, så spännande hela filmen igenom! Jag älskar film, men det har ju blivit en del genom åren, så man blir lite, ja det måste vara något extra. Jag ska se denna så fort som det kommer en mysdag med godis framför tvn med tända ljus, den är med Hugh Jackman bla, och heter Prisoners är en drama thriller. Hoppas den passar dig.Jag heter Katarina Lofterud, finns på Instagram,du får berätta om du ser den före mig om den var ruskigt spännande, Ha en fortsatt bra helg! Ska imorgon göra din jordgubbar/rabarberpaj, älskar dina recept! Kram K

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Tack Katarina för bra film tips- ska se om vi hinner se den ikväll 🙂

   Kram

 12. BirgitZ skriver:

  Jag har nyss hittat till din blogg, var ute efter nya bloggar att läsa och allt som har med matlagning och bakning gillar jag. Kul! Men filmtips var det ju: Jag såg Catching Fire igår (så bra!), fortsättningen på Hunger Games, båda rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *