Muffinsdagen

Godkväll i stugorna ,

Numera finns det ju så många olika dagar att fira : våffeldagen, kanelbullensdag, nutellansdag och ja… idag är det ju  muffinsdagen också såg jag i kalendern, dock har jag inte hunnit baka det idag, eller snarare hade jag ingen aning om att det var muffinsdagen 😉

Har du bakat eller ätit något god cupcakes idag kanske ?

Här är ett gäng cupcakes med chokladfrosting  och tjusigt strössel – bilder från sist jag bakade.

Färgglatt strössel är fint när man gör cupcakes tycker jag.


Dessa är en färdigmix- som ni hitter bland bakprodukterna i affären. Smidigt om man har lite bråttom också.

Nu blir det lite kvällsfika framför Äntligen hemma med Martin Timell och gänget.
Det är så roligt att se andra renovera hemma, det ser så enkelt ut – tycker ni inte det?

Trevlig kväll

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Jag brukar använda mix när jag inte hinner baka men ändå vill att det ska kännas lite hembakat eller att barnen ska få röra i lite smet. Men mina muffins blir inte lika fina som dina! 🙂

Louise
9 år sedan

Hej Jenny! Jag har precis hittat hit och vilken fantastisk blogg du har! Perfekt inspiration för mig som tycker matlagning är något av ett nödvändigt ont men ändå vill laga nyttigt och varierat för barnens skull. Här kommer jag hitta bra tips, det är jag säker på. Undrar direkt också om du har bra förslag på mellis/lättare lunch att ta med till stranden i sommar, jag ser framför mig massa frukt men med något lite mer matigt till, nyttiga plättar? Bröd-bullar? Vad tycker du? Kram Louise

9 år sedan

Å gott !! Gjorde morotskakemuffins häromdagen .. Mums ..

Nästa inlägg

Recept på milkshake

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x