Nyhet – för mig

Hej hej ,

Här har vi precis ätit klart och det blev Jacobs goda currykyckling till middag – jag blir så glad när barnen vill laga mat. Och Jacob har alltid tyckt att det är roligt och ofta varit med och hjälpt till med maten. Medan jacob fixade middagen så bakade  jag en ny variant av småkakorna. Ni ska få se sen för de blev supergoda ja både kakorna men framförallt middagen …. Innan dess så har vi idag varit iväg och lunchat hos mamma ( barnens mormor ) Och efter det blev det lite mathandling, och då sprang jag på en ny choklad på, ny för mig iallafall. Någon som sett och  provat?

Jag gillar den tidigare bubbel chokladen – den är söt men god –  så jag blev så  nyfiken på hur denna med kola skulle smaka : Bubbly Caramel

IMG_9805-001

Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Men alltså! Wow!!! Åh herregud så gott!

Chocochock
10 år sedan

Har inte sett denna i affären ännu. Är ingen fantast av Marabou men det är lite roligt att prova nyheter ändå. Får spana på Maxi nästa gång jag handlar.
Vad tyckte du då?

Nästa inlägg

Målad och klar

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x