Köksplaner och biobesök

Happy Friday 

Ursäkta frånvaron igår,  men gårdagen var det en extra uppbokad dag med Ikeabesök, laga mat och hämta & lämna ,barn från skola till fritidsaktiviteterna.  Fanns liksom inte en lugn stund att sätta mig framför dator, men idag är en ny dag och inte minst så startar helgen. Så jag ska nog hinna med att uppdatera alla nya recept jag har provat sista tiden. Igår hade vi som sagt en bokad kökstid på ikea för att rita upp kök till sommarstugan, och vi målade upp några olika varianter & ska fundera nu vilket som blir bäst. Vi vill ha det mesta vitt i sommarhuset ( som ni säkert gissat) och även inreda detaljer i lite marinstil genom att blanda in rött och blått i kuddar, dukar och textilier. Så nu surfas det väldigt mycket omkring bland stuginspiration.

IMG_9714-001

Handlade inget så på Ikea mer än dessa urgulliga servetter i blått & rött. Servetter kan man inte få för mycket av- och jag har en hel låda med olika, som speceillt Nomi tycker det är roligt att stå och välja bland när de hjälper till att duka.

Sen var ju jag och äldsta sonen på bio häromdagen, vi gick och tittade på ”The amazing Spider-man” jag tyckte den var riktigt spännande och bra.Jag som annars brukar sitta och gäspa till sådana filmer. Så den är helt klart värd att se, och säkert extra bra bara för att man såg den på bio med bra bild / ljud och så massa popcorn.

Hepp hepp… nu ska jag sätta mig och uppdatera dagens recept- ses om en stund.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Gratinerad Bamse-Biff

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x