Baka med godis

Hej där i värmen, 
Jag och barnen har varit ute i trädgården och fixat nu i några timmar – det är ju helt fantastiskt väder….nästan man kan tro att det är sommar och inte April. Men hörde att det skulle bli sämre igen redan imorgon.  Hoppas hoppas att vädergudarna har fel. Nu smiter jag in i kylan en liten stund för att baka en efterrätt jag måste hinna med  innan helgen.  Och att baka med godis är något jag gärna gör- tycker det är roligt att experimentera och se vilka smaker som passar med vilka.

Jag tror att denna med choklad  & lakrits ( turkisk peppar ) är ett säkert kort – för oss som gillar saltlakrits åtminstone 🙂
Gillar du?

Baka

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annelie
10 år sedan

Älskar saltlakrits i alla former! Ser fram emot receptet 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Annelie
10 år sedan

🙂 Jag ska sätta mig nu och skriva ner det.
ha en underbar valborg

Lena
10 år sedan

Hej Jenny! Tack för en mycket bra blogg! Jag brukar inte följa bloggar, men hamnade av en slump på din och följer den nu dagligen. Tycker att den är kanonbra och ger mycket inspiration. Ser fram emot ett recept på choklad/saltlakrits då jag är en riktig saltlakrits-fantast! 🙂 Fast när jag krossar turkisk peppar så brukar det hamna över hela köket. Förstår inte hur man kan lyckas utan! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

Hej Lena 🙂
Vad roligt att du hittat hit.
Jag kåter mina godisar ligga kvar i orginalpåsen under tiden jag hamrar.
Så sticker de inte iväg. Lycka till.

Marie
Reply to  Lena
10 år sedan

Hej. Jag brukar krossa dom i matbredaren 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Marie
10 år sedan

Smart- det kan man också göra. En liten stund- så att de inte blir helt pulveriserade. Lite småbitar är gott att ha när man bakar 🙂

Helena A
10 år sedan

Tack för en otroligt inpirerande blogg. Jag är ingen bloggläsare annars, men fick tipset om din blogg av en kompis. Nu tittar jag in här nästan varje dag för att se vad du har för dej. Förstår inte hur du får tiden att räcka till för allt.
Hoppas att du får en fin Valborg!

Jennys_matblogg
Reply to  Helena A
10 år sedan

Vad roligt att du gillar bloggen 😀
Då ”ses” vi om en stund när jag uppdaterar med nytt recept 😉

Kram och trevlig valborg.

Helena A
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Ja, var så säker på att jag ”tittar” förbi.
Kram Helena

Lena
10 år sedan

Hej Jenny! Vill bara önska dig en riktigt trevlig Valborg!
När du får tid skulle jag önska om du kunde göra en kategori med
Snabba och lätta maträtter! Vet att du har såna recept men de är ibland svåra att hitta bland allt annat.

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

Hej Lena,

Jag ska kika på detta efter helgen- sen tycker väl jag att nästan alla maträtter på bloggen är lättlagade… Men jag ska kika på det 😀
Trevlig valborg

Kram

Nästa inlägg

Paj med kyckling & spenat

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x