Borta bra med hemma bäst

 Hej raringar, 

Nu är vi hemma igen … och det är som man alltid säger : Borta bra men hemma bäst. Vi valde att komma hem redan idag för vi ville ha hela påskhelgen ledig med barnen. Så nu har vi påskmiddagar inplanerade, äggfrukostar och påskhare som kommer på besök framför oss 🙂 Har som vanligt handlat massa saker till barnen på resan och typ nada till oss själva, men det är ju så när man är iväg. Gissar att de ( och även kusinerna som de varit hos ) kommer bli glada över alla converse skorna som vi har handlat med oss hem. Och till Jacob blev det ett gäng med märkeströjor han önskat sig. Jag ville bara kika förbi här på bloggen och säga hej , nu borde jag väl packa upp alla väskorna som står i hallen ( tråkigaste göran av allt när man varit iväg på resande fot ) men innan dess tänkte jag nog vila en stund och läsa senaste numret av Damernas Värld.  rätt tid igen. men de står säkert kvar om en stund iallafall…. eller hur 😉

IMG_8323

Upptäckte visst  min egen nuna i tidningen igen 😀 Är det några som har bakat daimcheesecaken än kanske?
Berätta . . . .

IMG_8328-001

Jag önskar er alla en riktigt fin torsdag och fortsatt trevlig påskhelg.

På återseende.

Kram Jenny

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
10 år sedan

Skall boka resa till New York har aldrig varit där vilket hotell bodde ni på? Finns ju så många behöver tips.

Linda
10 år sedan

Hej!!
Bakade den imorse!! Får gäster ikväll och blir efterrätten. Så nyfiken på hur den smakar!!!! Smakade lite på smeten, mums:)
Tack för alla goda recept du ger oss!!,
Ha en mysig påsk!!, kram kram

Hanna
10 år sedan

Oh ja! Gjorde den för någon vecka sedan när jag fyllde år! Ojoj vad mumsig! Livsfarligt god

Veronica
10 år sedan

Två helger på raken har vi haft den som efterrätt

linda
10 år sedan

Hej! Tänkte börja med att säga att jag har läst din blogg ett längre tag och tycker du är väldigt rolig att följa med jättebra recept! Men har en fundering om kycklingen i chili och honungsmarinad. Gjorde den som en kall bufferätt igår men tyckte den var lite okryddad, borde jag ha saltat, pepprat kycklingen eller marinaden? Är inte så haj på kyckling så tacksam för svar 😉 annars väldigt god 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  linda
10 år sedan

Roligt att höra att du gillar bloggen 🙂
och i det kycklingreceptet hade jag nog en starkare chilifrukt än dig då kanske.. 🙂 Prova att krydda den med lite sambal oelek nästa gång också om du gillar det.

S
10 år sedan

Skulle vara kul o få se lite av new york shoppingen här på bloggen! 🙂

Therese
10 år sedan

Hej! Jag gjorde denna förra veckan och jag (och gästerna, men mest jag, eftersom jag fortfarande har en bit kvar i frysen..) blev väldigt nöjda! Lätt att göra och väldigt god!

Nästa inlägg

Tacosoppa med gratinerade tortillachips

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x