New york, new york

 Det blir ett litet tidsinställt inlägg, för nu förhoppningsvis om vi inte missat planet då 😉 ska vi sitta på flyget på väg  till New York.  Vi har rest massor sedan vi träffades ( räknar efter… jodå vi firar 11 år nu i  juli) men det hör inte till vanligheten att vi kommer iväg så här bara han &  jag på tumanhand  ♥ Och New York ….hur häftigt ska det inte bli att uppleva denna stad, har så länge velat åka hit och nu äntligen blir det av. Jag ska fota massa och visa er så fort jag kommer åt ett bra internet.

Men lugn…..bloggen kommer uppdateras massor när vi är iväg , jag har flera tidsinställda inlägg & nya recept varje dag. Så glöm inte att kika förbi 😀

New York blogg

En reseguide är med i handbagaget  – vilket är ett måste för en resnörd som mig. Vill läsa allt om landet/stället jag ska besöka, nu var det rätt många sidor i denna guide om just New York så då har jag lite tidsfördriv på flyget. Och ett par solisar är med *hoppas hoppas*  på fint väder nu och att våren kommit ännu längre där.

Ha en jättefin lördag mina vänner, vi hörs snart.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
10 år sedan

Det låter underbart, ha en riktigt fin resa. Ser fram emot uppdateringen från resan, tack för att vi läsare får hänga med på ett hörn.
Gjorde dina smörgåsbakelser i går kväll, fick gott betyg.

Camillasnyahem.se
10 år sedan

Wow, NY är mitt drömresemål! Ha en underbar resa!

10 år sedan

Ha det så trevligt, ser fram emot bilderna!

Heléne
10 år sedan

Hej!
Åh, vad mysigt att bara komma iväg ni två.
Njut och ha det så bra.
Kram

Mia
10 år sedan

Ååååh älskar älskar new york! Varit där 2 gångeroch vill dit så fort som möjligt igen! Riktigt avis på er, ha en underbar resa!! Hamburgerstället shake shack är ett ställe jag måste rekommendera! Det är en kedja och typ mellanting mellan McDonalds och gatukök men med skiiiitgoda burgare, saftiga och perfekt stekta! Men det är ingen restaurang som så alltså! Finns i Madison square park och Broadway men förbered er på riktigt långa köer i Madison square park runt lunchtid, där brukar vara riktigt mkt folk!

Anna-Karin
10 år sedan

🙂 Vi var där för 3 år sedan maken och jag. Är en underbar stad. Ni måste åka upp i Empaier state building, utsikten är magisk för en liten svensk 🙂 Times Square på kvällen är också nåt att minnas. Vi var också där i början av april och då var det Blommveckor på Maycys, världens största varuhus, med fina rulltrappor i trä som varit med i många filmer. Hela stan är underbar så bara njut med maken. ha en härlig resa. PS har länkat till din blogg på Face book, så många goda recept har vi provat mina vänner och även min familj 🙂

Elin
10 år sedan

Gillar ni sushi så måste ni till Sushi Park i East Village (2nd ave mellan 8-9 st)!

Nästa inlägg

Fredagsgott

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x