Brunch och möbeltapetsering

Happy Friday  finingar! 


Vi är tillbaka i växjö igen efter kalas, fika och även en riktig ölandsk husmansklassiker till middag ( bilder & recept kommer ) Fredagsförmiddagen har jag ägnat åt städning och jagat bort dammråttor- enda nackdelen med solen är nog att man ser allt damm! Nu är det äntligen klart och jag tänkte  sätta mig ner med min kopp kaffe & min sena frukost- som får bli dagens brunch istället.

Toast direkt från smörgåsgrillen med ost, skinka och lite dijonsenap.

varma mackor recept

Sen ska jag åka och hämta ut mitt tyg som har kommit nu, för idag ska vi göra en möbeltapetsering av köksstolarna igen. Låter svårare än vad det är… jag ska bara byta ut tyget på sittdynornana på våra köksstolarna ännu en gång. Detta kan vara det roligaste och mest prisvärda sättet att förnya köksmöblerna på.

Bilder kommer ….

Ha en jätte jättefin fredag nu,
så hörs vi snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Mums med toast, det åt vi igår kväll, jag brukar ha avokado i det är super gott. Sååå himla skönt med helg, går nog lite tidigare idag tror jag, man vill hem och bara mysa i det underbara vädret. Ha en skön helg fina du, kram kram

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Men mums- det måste jag pröva nästa gång.
Ja visst är det väl underbart med vårsolen!
Ha en härlig helg.
Kramar

Helena
10 år sedan

Jag har nyss hittat din blogg och alltså… ALLT ser så gott ut! Nu måste jag bjuda hem gäster ofta känner jag, så att jag inte äter allt själv! 😉 glad att jag hittade hit! Trevlig helg!

Jennys_matblogg
Reply to  Helena
10 år sedan

<3 <3 Vad roligt att höra att du gillar bloggen.

Ha en jättefin helg 🙂

Jessie
10 år sedan

Har bakat din kladdkaka nu ikväll och det ser bra
Ut. Imorn ska jag göra toppingen, och på kvällen ska den avnjutas med mina tjejer! 🙂 🙂 Var har du köpt/beställt tyget till stolarna? Mvh Jessie

Lotta
10 år sedan

Hejsan! 1000 Tack för en härlig och inspirerande blogg!! Har en liten fråga till dig. Har en dotter som snart fyller 13, hon vill ha en One Direction tårta… Har du något tips på var som är bäst att beställa en sån i Växjö?? Kramar från Lotta

Cissi
10 år sedan

Hej vart kommer ditt nya köksbord ifrån? (såg det på instagram). Det var verkligen snyggt. Stolarna blev ju kanon jag gillar brytningen vita stolar och träbord. Tack för alla smarriga recept.

Jennys_matblogg
Reply to  Cissi
10 år sedan

Mer av bordet kommer 🙂

Johanna.
9 år sedan

Har bläddrat igenom gaanska många sidor i bloggen nu och måste bara säga att detta är den bästa bloggen som finns! Alla dina recept ser underbart goda ut och jag vet många recept jag ska laga. Tack så hemskt mycket för en inspirerande blogg, och du verkar vara helt underbar också!

Jennys_matblogg
Reply to  Johanna.
9 år sedan

<3 Tusen tack rara du.
Den kommentaren gjorde min helg!

Kram

9 år sedan

Hej!
Måste bara fråga. Vilken ost använde du?

Anna-Karin
6 år sedan

Vill oxå veta vilken ost du använder i toasten?

Nästa inlägg

Salladsmix till fisk & skaldjur

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x