Sommarstuga på öland

 

För några år sedan bestämde vi oss för att vi ska skaffa sommarstuga på öland, solen och vindarnas ö 🙂  vi vill ha nära till syster med familj och till min mormor och morfar.  Men oj vad svårt det är att hitta något – vi har titta på otaliga hus och flera tomter (för vi kan även tänka oss att bygga eget) men vi har hittat …..nada och tiden bara går.  Området vi vill ha stuga på är runt köpingsvik och ut på ramsättravägen. Vet kanske du om det finns en tomt där som snart ska säljas eller styckas av, eller ett hus/stuga  (renoveringsobjekt är vi inte rädda för)  maila mig  : jennysmatblogg@hotmail.se

 

väderkvarn

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Louise
10 år sedan

Hej Jenny och tack för en fin blogg!
Har nyss börjat följa dig.
Är nyfiken om du ”bara” har bloggen som yrke eller om du arbetar med något annat?
Trevlig helg!

Jennys_matblogg
Reply to  Louise
10 år sedan

Hej Louise
Bloggen är min största del av arbetet. Jag jobbar även med andra uppdrag – inreder / stylar hus innan visningar är en anna av dem.

Trevlig helg.

Lena Axelsson
10 år sedan

Hej ! Började oxå följa dig för ett tag sedan …..gillar din blogg jättemycket även gjort en del av dina recept…sen upptäckte ja att du kom från mina trakter (bor i Färjestaden) ….kul att följa nån ”hemifrån”….kram Lena

Jennys_matblogg
Reply to  Lena Axelsson
10 år sedan

Va roligt att höra 😀 Färjestaden är fint!

Ha en riktigt härlig dag i vårsolen.

Kram

Nästa inlägg

Istället för potatis

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x