Mat- och bakplanering

Godmorgon, 

Har just  blivit klar med mat- och bakplanerar inför helgen, lillasyster kommer hit imorgon och då tänkte jag at vi skulle baka en ny efterrätt. Tror detta kan bli en ny favorit 🙂  Och blir den lyckad, då dyker den snart upp här på bloggen. Middagen idag blir en kycklingrätt, ett recept som jag fått skickat till mig av en läsare som jag bara MÅSTE prova. Detta kommer dyker upp här senare under dagen, så håll utkik.

Så här ser det ut där jag sitter just nu, lite nya vita hortensior fick flytta in här i köket.

IMG_6541

Brukar köpa ett gäng sådana här till våren sommaren och ha ute i trädgården & på altanen, tycker de är så fina.
Men då väljer jag en mer färgglad sort, de blålila tycker jag är supersöta.

IMG_6545

Hepp, nu är det nog dags att sätta fart och jobba av mailen , och fortsätta med pappersarbetet som står på schemat idag.

Hörs om en stund, på återseende.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sissi
10 år sedan

Hej Jenny! Jag skrev ett par rader till dig häromdan här då jag bl.a. undrade vad du har för kamera..ser att det är en Canon, är själv förtjust i deras kameror 🙂 Vill köpa en ny nu som man även kan filma med, har du några tips? Tack på förhand!

Jennys_matblogg
Reply to  Sissi
10 år sedan

Hej Sissi,

Jag har en Canon 1100D + ett par olika objektiv som jag är nöjd med. Man kan filma med min, men jag har faktiskt aldrig gjort det så jag vet inte om den är bra:)
Annars har jag inga bra tips på filmkameror. Men Lycka till med köpet 🙂

Lena
10 år sedan

Vad fräscht med vita hortensior! Blev jättesugen på att köpa ett par själv, men har för ett par år sedan tagit död på en hortensia. Hur lyckas du med dina? Känsliga för värme/torr luft? Mkt vatten? Tacksam för ”supersmarta tips” ;). Tack också för en fantastisk blogg, är usel på att kommentera, men går in och hämtar minst ett recept varje helg på din blogg! Tusen tack!!!

Jennys_matblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

Tack snälla vad roligt att höra 🙂
Jag är usel på växter, dessa kräver mkt vatten har jag märkt. Nästan en liten skvätt varje dag.
Ha en härlig torsdag
Kram

Solrosen 83
10 år sedan

Ser fram emot både kyckling och efterrättsrecept när du testat.

Håller på och testbakar cupcakes här nu enligt ett av dina recept. Aldrig gjort cupcskes tidigare så tänkte det vars bäst och testa en gång nu först då jag ev tänkt ha såna på vårt dop om ett par veckor. Tänkte det kunde var smidigare än tårta då jag kan göra muffinsen i förväg och frysa in.

Jennys_matblogg
Reply to  Solrosen 83
10 år sedan

🙂
Lycka till

Nästa inlägg

Kladdkaka med center

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x