Ut i friska luften

 Godmorgon allesammans, 

Hoppas ni vaknat upp på bästa sidan, humöret kan inte bli annat än på topp till detta ljuvliga vårväder 🙂  Jag ska ge mig ut till skogs här och försöka att få lite fart på mina vintertrötta ben nu efter uppehållet. Tro det eller ej men jag har faktiskt saknat att inte kunna ut och springa. Och jag är en riktigt soffpotatis egenligen – och jag började med några små rundor med löpning i slutet på förra sommaren. Och det är ju faktiskt  roligt när man märker att man orkar springa mer, och lite fortare för varje gång. Kan jag så  kan du.

Bra med visselpipa som sitter fast i jackärmen-
då kan jag skrämma bort alla galna älgar jag möter 😉

IMG_6444-001

 Bekväma byxor hittade jag på gekås- de har massa fina träningskläder om du ska dit snart.

IMG_6361

Jackan hade jag från förra året, underbart skrikrosa färg, från röhnisch.

IMG_6429-002

 Sen efter min lilla löprunda, ska jag packa in mig i bilen och ge mig av mot lillasyster.
Så det är bästa jag sätter fart nu så jag hinner fram i bra tid, vi hörs när jag är framme på öland.

Kram 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
10 år sedan

Perfekt med visselpipan, varför har jag inte tänkt på det? Vi har ju kanske inte så mkt älgar, men desto mer varg…Vi har sprungit i grupp, men märker mer och mer att vargarna inte bryr sig riktigt utan de ligger helt obekymrat ca 100 meter från slingan vi springer och följer oss intresserat med blicken..Vilket iof är bra för tempot i gruppen, ingen vill ju hamna sist 🙂

Sissi
10 år sedan

Hej Jenny! Tack för en fantastisk blogg :D! Jag är lite nyfiken på vilken sorts kamera du har, är på gång att köpa en snart (som även filmar bra) då vi väntar smått i april..Har du några tips? 🙂

Sara på Vardag.nu
10 år sedan

Smart med visselpipan, jag som tänkt skaffa typ något larm… Back to basics funkar ju lika bra!

Nästa inlägg

Laxnuggets med gurkdressing & potatis

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x