Välkommen ny vecka

Måndag igen, och  detta kommer bli en riktigt bra vecka 🙂

Jacob & Thelma kommer hem från sin pappa idag. Nomi plockade in alla snödroppar i hela trädgården för att vi skulle duka extra fint till middagen ikväll  🙂 Och sen i detta kommande vårvädret så lär det inte dröja länge innan vi får fler blommor ute i rabatterna. Enligt väderprognosen skulle det bli riktigt härligt vårväder…. det  låter ju nästan för bra för att vara sant!  Varmt välkommen våren med färgglada blommor och fågelkvitter ♥ Vi startade dagen med favorit frukosten till vardags, knäckebröd med ost & skinka och kokta ägg med kaviar. ( för min del )  Småttingarna åt rostade mackor och flingor & mjölk deras favvo just nu.

Och ett gäng med söta snödroppar på bordet, i en söt glasflaska från blomsterlandet.

IMG_6177-002

Det är massa roligt inplanerat i kalendern för veckan, både jobb, nya maträtter att prova och så blir det en liten vända till systeryster på öland – hörde att vi skulle hjälpas åt att tapetsera 🙂 Det tycker jag är kul,  sen lite sol och vårväder på detta gör veckan ännu bättre.

Återkommer om en pyttestund med nytt recept, riktigt gott lunchtips.

Kram  

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Underbart väder, så härligt att cykla till jobbet idag, hoppas att detta varar nu. Vi åker på skidsemester om två veckor, men här hemma kan vi ha vår ; )

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

🙂 Ja, det är ju helt fantastiskt. . . Nu ska jag hoppa i gummistövlarna och ge mig ut i trädgården och fixa.

Kram

Lotte
10 år sedan

Det är riktigt härligt, fåglarna kvittrar och solen kilar fram❤️ Jag längtar tills det börjar dyka upp blommor och grejer här med, flyttade in i september så vi har ju ingen aaaaaning vad som dyker upp 😉
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Så spännande – då blir det ju som en liten julafton och se vad som dyker upp i rabatterna 🙂
Kram

Ida
10 år sedan

Härligt med lite vår äntligen 🙂

Nästa inlägg

Pestopasta med söta stekta tomater

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x