Välkommen ny vecka

Måndag igen, och  detta kommer bli en riktigt bra vecka 🙂

Jacob & Thelma kommer hem från sin pappa idag. Nomi plockade in alla snödroppar i hela trädgården för att vi skulle duka extra fint till middagen ikväll  🙂 Och sen i detta kommande vårvädret så lär det inte dröja länge innan vi får fler blommor ute i rabatterna. Enligt väderprognosen skulle det bli riktigt härligt vårväder…. det  låter ju nästan för bra för att vara sant!  Varmt välkommen våren med färgglada blommor och fågelkvitter ♥ Vi startade dagen med favorit frukosten till vardags, knäckebröd med ost & skinka och kokta ägg med kaviar. ( för min del )  Småttingarna åt rostade mackor och flingor & mjölk deras favvo just nu.

Och ett gäng med söta snödroppar på bordet, i en söt glasflaska från blomsterlandet.

IMG_6177-002

Det är massa roligt inplanerat i kalendern för veckan, både jobb, nya maträtter att prova och så blir det en liten vända till systeryster på öland – hörde att vi skulle hjälpas åt att tapetsera 🙂 Det tycker jag är kul,  sen lite sol och vårväder på detta gör veckan ännu bättre.

Återkommer om en pyttestund med nytt recept, riktigt gott lunchtips.

Kram  

1

5 responses to “Välkommen ny vecka

 1. al68 skriver:

  Underbart väder, så härligt att cykla till jobbet idag, hoppas att detta varar nu. Vi åker på skidsemester om två veckor, men här hemma kan vi ha vår ; )

  1. Jennys_matblogg skriver:

   🙂 Ja, det är ju helt fantastiskt. . . Nu ska jag hoppa i gummistövlarna och ge mig ut i trädgården och fixa.

   Kram

 2. Lotte skriver:

  Det är riktigt härligt, fåglarna kvittrar och solen kilar fram❤️ Jag längtar tills det börjar dyka upp blommor och grejer här med, flyttade in i september så vi har ju ingen aaaaaning vad som dyker upp 😉
  http://www.lotte4.blogspot.com

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Så spännande – då blir det ju som en liten julafton och se vad som dyker upp i rabatterna 🙂
   Kram

 3. Ida skriver:

  Härligt med lite vår äntligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *