Välkommen ny vecka

Måndag igen, och  detta kommer bli en riktigt bra vecka 🙂

Jacob & Thelma kommer hem från sin pappa idag. Nomi plockade in alla snödroppar i hela trädgården för att vi skulle duka extra fint till middagen ikväll  🙂 Och sen i detta kommande vårvädret så lär det inte dröja länge innan vi får fler blommor ute i rabatterna. Enligt väderprognosen skulle det bli riktigt härligt vårväder…. det  låter ju nästan för bra för att vara sant!  Varmt välkommen våren med färgglada blommor och fågelkvitter ♥ Vi startade dagen med favorit frukosten till vardags, knäckebröd med ost & skinka och kokta ägg med kaviar. ( för min del )  Småttingarna åt rostade mackor och flingor & mjölk deras favvo just nu.

Och ett gäng med söta snödroppar på bordet, i en söt glasflaska från blomsterlandet.

IMG_6177-002

Det är massa roligt inplanerat i kalendern för veckan, både jobb, nya maträtter att prova och så blir det en liten vända till systeryster på öland – hörde att vi skulle hjälpas åt att tapetsera 🙂 Det tycker jag är kul,  sen lite sol och vårväder på detta gör veckan ännu bättre.

Återkommer om en pyttestund med nytt recept, riktigt gott lunchtips.

Kram  

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
9 år sedan

Underbart väder, så härligt att cykla till jobbet idag, hoppas att detta varar nu. Vi åker på skidsemester om två veckor, men här hemma kan vi ha vår ; )

Jennys_matblogg
Reply to  al68
9 år sedan

🙂 Ja, det är ju helt fantastiskt. . . Nu ska jag hoppa i gummistövlarna och ge mig ut i trädgården och fixa.

Kram

9 år sedan

Det är riktigt härligt, fåglarna kvittrar och solen kilar fram❤️ Jag längtar tills det börjar dyka upp blommor och grejer här med, flyttade in i september så vi har ju ingen aaaaaning vad som dyker upp 😉
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
9 år sedan

Så spännande – då blir det ju som en liten julafton och se vad som dyker upp i rabatterna 🙂
Kram

Ida
9 år sedan

Härligt med lite vår äntligen 🙂

Nästa inlägg

Pestopasta med söta stekta tomater

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x