Söta servetter och alla ♥-ans dag

Godmorgon och varmt välkommen fredag, 
Alla hjärtans dag idag och då har vi som tradition att äta hjärtformade toast till frukost och dukar lite extra frukost fint med tända ljus. Så jag ska alldels snart leta upp pepparkaksformarna till detta.  Sen är det ju sista dagen för barnen i skolan innan ledigheten börjar, så  nästa vecka blir det sovmornar hela veckan. För att fira alla ♥-ans dag lite extra så ska vi göra smörgåsbakelser med räkor och skinka tills ikväll. Förberedde dem med själva fyllningen redan igår kväll, så nu har de fått stå till sig i kylskåpet över natten. Då blir det allra bäst, och sen får man garnera dem precis innan.  Just själva toppingen är ju det roligaste av allt med att göra egna smörgåstårtor. Och att duka lite extra fint också, och då passar de ju bara med nya servetterna.

 

Söta servetter kan man inte få för mycket av.

Inredningsblogg

Handlade dessa söta med rosmotiv på Ikea sist,
servetter och värmljus är ju ett måste att handla när man är där.


Hepp nu är kaffet precis klart här, dags att sätta fart med frukosten.
0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Jag är generös idag och skickar en alla♥dag kram haha 😉 Vilken mysig tradition ni har på morgonen. Här fick mina 3 hjärtan varsin liten present när de steg upp♥
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Stor alla♥dag-kram till dig med! 🙂

Heléne
10 år sedan

Hej!
Vilka söta servetter, ska förbi Ikea en sväng imorgon, så då ska jag se om dom finns, ljus blir det av en konstig anledning alltid att man köper på sig oavsett hur mycket man redan har hemma.
Ha en fin Alla Hjärtans Dag, och trevlig helg.
Kram

Nästa inlägg

Chokladig cheesecake

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x