Kebabtallrik till lunch

Hej hej, 

Snabbmat vart det till lunch idag då Nomi fick bestämma, vi åkte bort till Tasty och hämtade med oss en varsin kebab. Ja, Nomi ville ha kebab och pommes, och jag valde det lite nyttigare alternativet kebabsallad. Kanske egentligen inte så mycket nyttigare då jag valde extra mycket sås till.. haha.  Eftersom jag jobbar hemifrån får Nomi själv bestämma lite  om hon vill vara på förskolan eller inte.


Mycket godare än vad det ser ut , och all kebab lyckades hamna i botten när jag skulle hälla upp det.

Kebab

Nu hör jag att Melvin och hans kompis kom hem från skolan, och jag har  lovat att göra lite varma toast till mellanmål till dem.Och sedan har jag & Nomi bakat en kaka idag till fikat- bilder och recept på den kommer om en liten stund.

På återseende

3

2 responses to “Kebabtallrik till lunch

 1. Jenny skriver:

  Skulle du kunna göra ett inlägg med förslag på recept med varmrätter som man kan bjuda på i helgen när det vankas schalagerfest? Det ska vara till ett sällskap på 10-12 personer och jag har absolut idétorka!

  1. Jennys_matblogg skriver:

   Sök på schlagermeny här på bloggen så hittar du flera förslag 🙂

   Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *