Kebabtallrik till lunch

Hej hej, 

Snabbmat vart det till lunch idag då Nomi fick bestämma, vi åkte bort till Tasty och hämtade med oss en varsin kebab. Ja, Nomi ville ha kebab och pommes, och jag valde det lite nyttigare alternativet kebabsallad. Kanske egentligen inte så mycket nyttigare då jag valde extra mycket sås till.. haha.  Eftersom jag jobbar hemifrån får Nomi själv bestämma lite  om hon vill vara på förskolan eller inte.


Mycket godare än vad det ser ut , och all kebab lyckades hamna i botten när jag skulle hälla upp det.

Kebab

Nu hör jag att Melvin och hans kompis kom hem från skolan, och jag har  lovat att göra lite varma toast till mellanmål till dem.Och sedan har jag & Nomi bakat en kaka idag till fikat- bilder och recept på den kommer om en liten stund.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
10 år sedan

Skulle du kunna göra ett inlägg med förslag på recept med varmrätter som man kan bjuda på i helgen när det vankas schalagerfest? Det ska vara till ett sällskap på 10-12 personer och jag har absolut idétorka!

Jennys_matblogg
Reply to  Jenny
10 år sedan

Sök på schlagermeny här på bloggen så hittar du flera förslag 🙂

Lycka till

Nästa inlägg

Förebilder på köket

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x