Fredagsbuketten och efterrättsplanering

Köpte mig en liten söt bukett gräddrosa rosor från affären på vägen hem från jobbet, ursöta. Det blev en bukett från mataffären sådär bara, men hoppas nu att de står i hela helgen iallafall. Ibland har man tur, och ibland hinner man knappt ta ur buketten från plasten innan de hänger och ser tråkiga ut.

IMG_4699

Vi lunchade ute idag och fikade födelsedagsfika, Nomi hon fick välja matställe & cafe, så nöjd så. Nomis kalas för släkten kommer vi ha först på söndag, och barnkalaset blir nästa helg. Idag blir det lite ett par extra middagsgäster och det blir en efterrätt som Nomi såklart fick bestämma. och det blir något med choklad – fast dock inte kladdkaka, så mycket kan jag berätta. Och så kommer vi toppa den med lite färska jordgubbar vi hittade på mataffären- det blir nog bra det här. Nu måste jag skynda mig lite för jag måste hinna med en sväng bort till visningshuset igen innan det är dags för att förbereda maten.

Jordgubbar efterrätt

Hej hej så länge.
1

One response to “Fredagsbuketten och efterrättsplanering

  1. Caroline eriksson skriver:

    Ligger i influensa o tittar din blogg o blir vrålhungrig.. Ett friskighets tecken iaf ha ha !! Trevlig fredag till er o kram till söta 5 åringen /Caroline Eriksson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *