Mascara tips och bra hårinpackningar

Godmorgon Torsdag,
Jag brukar inte ge sminktips, idag gör jag ett litet undantag för jag har fått en hel del frågor kring märken jag gillar. Jag är ganska hopplös så för när jag hittar en bra mascara eller underlagskräm så fortsätter jag med den i evigheter. Men nu i helgen fick jag nys om en annan mascara, och den kostade  99 :- nu på  HM sist –  är det fortfarande där på rea så tycker jag du ska passa på.
Maybelline the Rocket 

IMG_3337

En före och en efterbild om ni ville se skillnaden och jag har eyeliner har jag alltid innan jag målar mascara.
IMG_3395-002
Och efter mascaran – helt okej tycker jag och prisvärd.IMG_3613
 Själv letar jag efter  bra hårinpackningar just nu, vintern gör verkligen håret torrt. Jag ska visa lite bilder sen hur håret blev- så här ljust som på sista bilden är det inte riktigt  längre.  Har du kanske något bra märke på hårinpackning eller någon bra sort att tipsa mig  om?
0
Prenumerera
Notis om

29 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria Eklund
10 år sedan

Jag använder Maria Nila Palett Masque. Den är kanonbra tycker jag!

Jennys_matblogg
Reply to  Maria Eklund
10 år sedan

Ska genast googla och kolla upp tipset 😀
Tack

Malin
10 år sedan

Jag kör med Moroccanoil hårinpackning och några droppar av deras oil. Jättebra.

Jennys_matblogg
Reply to  Malin
10 år sedan

Ja, lite oildroppar är toppen, ger lyster till vilket vintertrött hår som helst 😀

Anna / Shoppingtipset
10 år sedan

Håller med om Maria Nila Palett Masque. Suveränt bra och doftar dessutom gott! 🙂

http://shoppingtipset.blogspot.se

Jennys_matblogg
Reply to  Anna / Shoppingtipset
10 år sedan

Tack!

Lotte
10 år sedan

Åh, jag tackar med för hårinpackningstipsen!!
Får vi se ditt ”nya” hår?? Nyfiken 😉
http://www.lotte4.blogspot.com

Jennys_matblogg
Reply to  Lotte
10 år sedan

Ska se om jag lyckas få några bilder på håret idag – igår hann jag inte.. 🙂

al68
10 år sedan

Köpte med en ny mascara i måndags, testade Maybellins nya som har en liten borste till underfransarna och en större till överfransarna, super nöjd med den. Tycker att Maybellins mascaror är kanon till ett mycket bra pris. Har köpt många dyrare som jag aldrig varit nöjd med. Tack för tipset. Ha en fin torsdag, kram kram

Jennys_matblogg
Reply to  al68
10 år sedan

Tack för det tipset. Ska provas när denna är slut.

Frida
10 år sedan

Goldwells inpackningar är super tycker jag! Ett plus också att de är snabbverkande, det räcker att de sitter i 60 sekunder (typ tiden man rakar benen i duschen hehe) så man behöver inte gå omkring med den i håret i en halvtimma! Perfekt för en stressad småbarnsmamma som ändå vill ta hand om sitt hår 😉 fin du blev i mascaran, den måste jag testa!!

Jennys_matblogg
Reply to  Frida
10 år sedan

Sådanan hårinpackningar gillas ! Ska genast kolla upp. Tack 😀

Kram

annica
10 år sedan

Jättefint! Jag kan tipsa om Sebastian,den blåa för återfuktning. Den är lite dyr men dryg och jag gick till ”fel” frisör som brände sönder mitt hår. Det jag gillar med Sebastians blå Hydre, i schampo balsam och inpackning är att det inte heller gör håret flygigt efteråt. Och den kan man ha till både färgat och inte färgat hår.
Kram!

Jennie
10 år sedan

Hej! jag har tipset of all times ! jag har testat allt, och då menar jag verkligen ALLT inom hårvård. Finns bara en serie som får mitt vintertorra hår att kännas mjukt och fint igen. Macadamia natural oil! Så skynda sig att beställa hem en burk (eller varför inte hela serien, den är kung! ) , eller snöra på löparskorna och spring genast upp på stan och inhandla.! ha en bra dag! 🙂

Maja75
10 år sedan

Då vill jag varmt rekommendera ”Blondinbellas” colour care inpackning. Finns hos Nordicfeel och kostar 115 kr. Bra pris och passar både tunt nordiskt hår, men även mitt som är tjockt och rejält! 🙂

S
10 år sedan

Jag rekommenderar Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 sec Treatment! Finns väldigt billig här: http://www.tiana.se/goldwell-dualsenses-rich-repair-60sec-treatment-200ml.html

Emelie / mlips.devotese
10 år sedan

macadamia natural oil deep repair masque är fantastisk! Annars gillar jag även JOICO K-PAK Reconstructor och Intense Hydrator. 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  Emelie / mlips.devotese
10 år sedan

😀 Massa bra tips. Tack !

Poppy
Reply to  Jennys_matblogg
10 år sedan

Jag håller med Emelie, båda dessa inpackningar e fantastiska!

linda
10 år sedan

Kanske är allmänt känt men jag fick nyss reda på av frisören att hårinpackning inte är särskilt effektivt ensamt. Man måste balsamera håret efter inpackningen för att både reparera och bevara. Så kan även vara bra att hitta ett bra balsam. Bara en liten notis! 🙂

Jennys_matblogg
Reply to  linda
10 år sedan

Det har jag inte hört innan – tack för tipset 🙂

Marie
10 år sedan

Vad använder du för eyeliner? Va långa ögonfransarna blev -den måste jag prova! Din blogg är toppen!

Jennys_matblogg
Reply to  Marie
10 år sedan

Jag har ( och har haft i hundra år ) H&M s egna märke 🙂 Jättebra och är lätt att använda.
🙂

lotta
10 år sedan

Hej! Jag undrar vilka läppglans du använder o vilka parfymer du gillar ? Kul med smink och mode tips ! Älskar din blogg ! Har du varit på Kanarieöarna nångång ? Kram

Anna
10 år sedan

Vilken hårfärg färgar/bleker du håret med?

Jennys_matblogg
Reply to  Anna
10 år sedan

Måste fråga frisören – nu har vi massa olika slingor i bara- för att utväxten inte ska bli så tydlig ( jag är inte en sådan som går till frisören en gång i månaden eller så 🙂

Marie
10 år sedan

Kan slå ett slag för Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment, helt suverän inpackning

Emelie
10 år sedan

Jag andvänder alltid hårprodukter ifrån Aussie. Det är det bästa enligt mig. Luktar gudomligt gott och sen blir håret mjukt och fint. Finns på t.ex kicks och åhlens 🙂

Pernilla
10 år sedan

Hej Jenny!
Jag skulle vilja rekommendera serien Palett, True Soft. Detta finns i shampo och balsam och fler produkter. Jag vill inte använda så många olika produkter och har upptäckt att håret blir väldigt bra av att använda dessa två, utan att använda en särskild inpackning.
Min frisör rekommenderade serien som finns för även de med toning och slingor. Jag har slingor och toning och varierar True soft med Luminous colour, även dessa i märket Palett. Vill tillägga att håret har fått en mycket bättere kvalité på en relativt kort tid.
Har testat många olika produkter som har varit dyrare, men Palett är väldigt bra till ett pris som är godkänt.
Mvh
Pernilla
Varberg

Nästa inlägg

Chili con carne

29
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x